Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Via internet televisie kijken, maar lukt het niet om dit werkend te krijgen? Of werkte het altijd goed, maar lijkt er nu sprake van een storing? Heel vervelend, vooral als jij of de kinderen net hun favoriete serie of televisieprogramma willen kijken. Het kan liggen aan het internet en aan de televisie, of het is een combinatie van beide. Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is en lossen het voor je op.

We kunnen jouw internet op de TV aansluiten en er andersom voor zorgen dat we jouw televisie verbinden met internet. Dankzij die verbinding kun je gebruik maken van TV apps op een Smart TV en kun je zelfs via internet TV kijken.

Tip: twijfel je of jouw internetverbinding wel snel genoeg is om televisie te kijken via internet? We zoeken het voor je uit, ook als je daarnaast andere apparaten gebruikt zoals een smartphone of een tablet.

Jouw TV aansluiten op internet en optimaal gebruik maken van moderne mogelijkheden? We helpen je met abonnementen van alle providers en televisies van alle merken. Wij kunnen jouw Smart TV aansluiten op internet, zodat je daar optimaal gebruik van kunt maken.

Smart TV: apps downloaden en installeren

Internet op jouw TV aansluiten? De beste manier om gebruik te maken van de moderne mogelijkheden. We helpen je de apps te downloaden en te installeren of om films en series te streamen via Netflix, HBO en andere services.

Heb je hulp nodig bij jouw TV of kom je er niet uit met jouw televisie van bijvoorbeeld Philips, LG of Samsung? Geen zorgen, wij lossen het voor je op door jouw televisie met internet te verbinden. Onze meer dan 1.000 professionele IT-studenten werkten al voor meer dan 110.000 tevreden klanten. We gaan natuurlijk ook graag voor jou aan de slag en lossen alle vragen en problemen snel en vakkundig op.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Internet TV: hulp door Studentaanhuis | Studentaanhuis