Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

TV apps downloaden naar jouw Smart TV, maar lukt dat niet goed? Een app downloaden op jouw Smart TV gaat in de meeste gevallen goed, als alle instellingen juist staan. Is dat niet het geval? Dan kun je te maken krijgen met verschillende foutmeldingen. Soms lukt het niet om de app te downloaden en soms valt het niet mee om die op te slaan. Enorm vervelend, vooral als je die ene app nodig hebt om bijvoorbeeld series of films te streamen via Videoland, Netflix of HBO.

Wil je programma’s terugkijken met RTLXL, met SBS Kijk of met NPO Gemist? Ook daar kun je apps voor gebruiken. Je kunt die downloaden op jouw Smart TV, als je verbinding hebt met internet. Dat is meteen het probleem waar je tegenaan kunt lopen. Werkt het internet niet of lukt het niet om de apps te installeren? Wij laten je zien hoe dat werkt, lossen het voor je op en helpen je met TV problemen bij KPN, Ziggo, Tele2, Telfort en andere providers.

App downloaden op Smart TV: Studentaanhuis

Een app downloaden op jouw Smart TV, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Als je hulp nodig hebt bij jouw TV kunnen we je daar goed mee van dienst zijn. We hebben veel ervaring met verschillende merken Tv’s, bijvoorbeeld van Samsung, Philips en LG. Lukt het niet om de app te downloaden of te installeren? Wij lossen dat meteen voor je op.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
TV apps: downloaden naar jouw Smart TV | Studentaanhuis