Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Last van KPN TV problemen? Er kan van alles aan de hand zijn, afhankelijk van de manier waarop je TV kijkt. Gebruik je Interactieve TV van KPN, Digitenne, een app of de online-mogelijkheden voor Interactieve TV? In al die gevallen kan er helaas van alles mis gaan, waar net als jij ook veel anderen mee te maken hebben. We helpen daar regelmatig klanten mee, bijvoorbeeld als de TV ontvanger van KPN het niet doet en je er met de klantenservice niet uitkomt.

Als KPN TV het niet doet kunnen wij voor je nakijken wat er aan de hand is. We zoeken uit wat de problemen zijn die er met jouw TV zijn ontstaan. We zoeken voor je uit waarom TV van KPN het niet doet en wat er nodig is om dat voor je op te lossen. Soms gaat het om verkeerde instellingen voor internet of televisie, terwijl het in andere gevallen gaat om het apparaat waar je gebruik van maakt. We vragen je telefonisch naar hoe je kijkt en komen bij je thuis langs als het niet lukt om dit op afstand voor je op te lossen.

We hebben ervaring met KPN TV, net als met Tele2, Telfort en bijvoorbeeld Ziggo TV. We zorgen ervoor dat we uitzoeken wat er aan de hand is en gaan niet weg voordat het allemaal werkt op de manier die je wilt.

KPN TV doet het niet: wat nu?

Heb je problemen met KPN TV? Stel dat je gebruik maakt van Interactieve TV, dan kan er nog steeds van alles aan de hand zijn. Soms ligt het aan het beeld, terwijl het in andere gevallen kan gaan om het geluid of een bepaalde foutcode. Zijn de zenders niet beschikbaar of lijkt het om iets anders te gaan? Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is, waar dat aan ligt en wat de oplossing is om daar iets aan te kunnen doen. Op die manier garanderen we je een goede werking van KPN TV, waardoor je daar geen problemen meer mee zal hebben.

Benieuwd naar bekende foutcodes bij KPN TV waarmee we je kunnen helpen? Het gaat dan bijvoorbeeld om foutcode 143, om 303 en om 561, net als om 842 en om 846. In al die gevallen weten wet goed wat er aan de hand is en waarom KPN TV het niet doet zoals je dat gewend bent. We lossen het voor je op, waarmee we ervoor zorgen dat je weer zonder problemen naar jouw favoriete programma’s en series kunt kijken. Het is de makkelijkste manier om alles goed te laten instellen en installeren, omdat we je onder andere daarmee goed van dienst kunnen zijn.

KPN problemen met TV: aansluiten, installeren en instellen

Problemen met KPN TV en benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We kunnen er in ieder geval op 3 manieren voor je aan werken:

  • TV aansluiten

    Jouw KPN TV aansluiten en benieuwd hoe dat werkt? We sluiten de eerste of de tweede TV aan. Bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van Interactieve TV of Digitenne, net als wanneer je nog kijkt via Kabel TV. Wij zorgen ervoor dat je televisie kunt kijken op de manier die jij wilt, waarbij alles werkt op de manier zoals je dat zou verwachten van één van de grootste providers van Nederland.

  • TV installeren

    Wil je jouw TV na het aansluiten ook direct laten installeren? Of opnieuw installeren na een foutmelding, waardoor bijvoorbeeld de zenders niet meer op de goede plek staan? Wij zorgen ervoor dat we de zenders instellen of ervoor zorgen dat je weer in HD naar jouw favoriete programma’s kunt kijken. We kunnen Interactieve TV installeren, net als de andere opties en mogelijkheden die er beschikbaar zijn.

  • TV instellen

    Jouw TV instellen of gaat het je om de afstandsbediening die je erbij gebruikt? Wij stellen het voor je in, zodat je de TV kunt gebruiken op de manier die je wilt. Uiteraard gaan we niet weg voordat alles werkt. We testen bijvoorbeeld de HD-zenders en de interactieve mogelijkheden die er beschikbaar zijn, zodat alles bij vertrek weer naar behoren werkt.

TV ontvanger KPN doet het niet: Studentaanhuis

Doet jouw TV ontvanger van KPN het niet of lijkt er iets anders aan de hand te zijn? Interactieve TV en Digitenne zijn mooie producten om jouw favoriete programma’s en series te kijken. Uiteraard is het dan wel belangrijk dat het allemaal werkt, iets waar wij je bij kunnen helpen als dat niet zo is. We kijken voor je na wat er aan de hand is en zullen je telefonisch een paar belangrijke vragen stellen.

Heb je hulp nodig bij jouw TV? We kennen de systemen van KPN goed, net als die van Ziggo, Telfort en bijvoorbeeld Tele2. Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten zoeken voor je uit wat er aan de hand is en lossen het voor je op. Daarmee zorgen we ervoor dat we je goed van dienst kunnen zijn, net als de meer dan 110.000 tevreden klanten waarbij we dat eerder deden.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
KPN TV problemen: ontvanger werkt niet | Studentaanhuis