Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Stel, Ziggo On Demand werkt niet: wat doe je dan? Er kan helaas van alles aan de hand zijn, waarbij de kans groot is dat je een foutcode te zien krijgt. Gaat het om foutcode 1001, 8010 of E48? Het zijn bekende foutcodes, waar je bij Ziggo mee te maken kunt krijgen. Het beeld is slecht of je hebt zelfs helemaal geen beeld, waardoor je niet naar jouw favoriete Tv-programma’s en series kunt kijken. Heel lastig, vooral als je zelf niet weet hoe je On Demand van Ziggo of Ziggo TV weer aan het werk kunt krijgen.

Is het Interactieve TV van Ziggo die niet werkt of gaat het om de Ziggo TV Gids die je niet meer kunt oproepen? Heel vervelende situaties, vooral als je een mooie televisie hebt hangen waarop het abonnement juist geweldig tot z’n recht zou moeten komen. Je kunt de Ziggo Klantenservice bellen, maar wij lossen wij natuurlijk ook graag voor je op, zodat jouw TV met Ziggo weer zal werken zoals je dat gewend bent.

We zijn gespecialiseerd in problemen met Ziggo TV, net als problemen bij Tele2 en de andere providers die er beschikbaar zijn. Problemen lossen we voor je op door bij je thuis langs te komen

Replay TV en Interactieve TV

Ziggo TV biedt allerlei handige extra’s, waarmee je programma’s vanaf het begin terug kunt kijken of om zelf te bepalen waar je op welk moment naar wilt kijken. Je kunt gebruik maken van Replay TV of Interactieve TV. Het zijn extra’s van Ziggo, die heel interessant zijn als ze werken. Maar, werkt het een keer niet? Dan ervaar je vervelende problemen. Je kunt geen gebruik maken van de functie om terug te kijken of om zelf te bepalen waar je naar wilt kijken als je uit je werk komt.

Werkt Replay TV van Ziggo niet of ervaar je problemen met Interactieve TV? Als de TV Gids niet werkt of als je problemen hebt met On Demand kunnen wij je daar goed mee van dienst zijn. We zorgen er daarmee voor dat je weer optimaal gebruik kunt maken van Ziggo TV, ook als er regelmatig sprake lijkt van storingen. Als je geen of slecht beeld hebt of als de afstandsbediening niet werkt kunnen we dat voor je oplossen, net als wanneer de mediabox regelmatig uitvalt of uit zichzelf opnieuw op begint te starten.

Ziggo TV problemen: aansluiten, installeren en instellen

Benieuwd met welke Ziggo TV problemen we je kunnen helpen? We kunnen bijvoorbeeld voor je aansluiten, installeren en instellen:

  • Ziggo TV aansluiten

    TV van Ziggo aansluiten? We sluiten je eerste of je 2e TV aan, afhankelijk van waar het om gaat. We zorgen voor de aansluiting met de juiste kabels, net als door het abonnement op de juiste manier te configureren. Het is de makkelijkste manier om alles in orde te laten maken, zodat jij kunt genieten van je favoriete series en televisieprogramma’s.

  • Ziggo TV installeren

    Heb je Ziggo TV, maar lukt het niet om dat goed te installeren? We kunnen Digitale TV voor je instellen, zowel voor de eerste als de tweede televisie. Wij zorgen ervoor dat de Mediabox goed werkt of dat je gebruik kunt maken van de CI+-module die je erbij hebt ontvangen. En werkt het allemaal niet zoals het dat normaal gesproken deed? Ook dat lossen we voor je op, bijvoorbeeld door Ziggo TV opnieuw te installeren.

  • Ziggo TV instellen

    Problemen met het instellen van de afstandsbediening, de televisie of de apps die je kunt gebruiken voor Ziggo Go? We kijken het voor je na en lossen het op. Wij zorgen ervoor dat we Ziggo TV instellen, zodat je de afstandsbediening goed kunt gebruiken of om jou op je smartphone of tablet eenvoudig televisie te laten kijken.

On Demand van Ziggo werkt niet

Werkt On Demand van Ziggo niet of heb je te maken met andere problemen? Zowel de Mediabox, de afstandsbediening als het internet en bijvoorbeeld Interactieve TV of Replay TV kunnen voor problemen zorgen. Bovendien werkt de Ziggo Go-app niet altijd op de manier zoals dat hoort. Je bent niet de enige die daarmee te maken heeft, waardoor we je daar goed mee kunnen helpen. Soms lukt dat telefonisch, maar in andere gevallen komen we graag bij je langs om het op te lossen. Op die manier garanderen we een goede werking van Ziggo TV, zonder dat jij daar zelf omkijken naar hebt.

Hulp nodig bij TV en benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken? We leggen het je uit, lossen het op en gaan niet weg voordat het allemaal werkt zoals je dat gewend bent. Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten weten hoe het werkt en wat er nodig is om On Demand en andere vormen van Ziggo TV goed te laten werken. Op die manier hielpen we al meer dan 110.000 tevreden klanten en daar zijn we natuurlijk erg trots op.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Ziggo TV problemen: On Demand werkt niet | Studentaanhuis