Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Geeft de TV aansluiting problemen, maar weet je niet waar het precies aan ligt? Heel vervelend, omdat je geen TV kunt kijken en je ook niet weet hoe je dat moet oplossen. Je kunt jouw favoriete series niet streamen, je favoriete programma niet kijken en zeker geen vrienden uitnodigen om daar samen van te genieten. Helpt het niet om de TV kabel opnieuw aan te sluiten en heb je ook het internet al een keer gereset om de digitale mogelijkheden te benutten? Wij weten wat er nog meer aan de hand kan zijn, waardoor we je er goed mee kunnen helpen.

Een TV installeren is in de basis niet moeilijk. Tenminste, als alles werkt zoals het hoort. Toch is dit niet altijd het geval en ben je lang niet de enige die problemen heeft met de TV aansluiting. We krijgen dagelijks vragen van onze klanten, bijvoorbeeld als er een kabel veranderd is of als je een nieuwe aansluiting gebruikt. Juist op die momenten gaat er makkelijk wat mis, iets waar we je gelukkig goed bij kunnen helpen.

We kunnen jouw Kabel TV aansluiten, nagaan waarom de televisie ineens niet meer werkt of waarom het signaal stoort. We hebben verstand van zowel de hoofdaansluiting als bijvoorbeeld het modem en de verschillende kabels die je gebruikt. Dat kunnen COAX- en UTP-kabels zijn, net als stroomkabels naar boven en naar beneden. We leggen het je uit zonder die technische termen en gaan niet weg voordat alles werkt zoals het hoort.

Eerste en tweede TV aansluiten

Heb je jouw eerste TV succesvol aangesloten, maar geeft de tweede problemen? Of lukt het al niet goed om de TV aansluiting van de eerste voor elkaar te krijgen? In de beide gevallen kunnen we je er goed mee helpen. Wij zorgen ervoor dat we het internet voor je nakijken, de televisieaansluiting controleren en nagaan of de TV zelf niet tot problemen leidt. Zoals je merkt kunnen de problemen verschillende oorzaken hebben. Dat maakt het lastig om de oplossing te vinden, maar gelukkig houden onze ervaren IT-studenten van zo’n uitdaging.

We checken natuurlijk of er sprake is van een storing, al op het moment dat je telefonisch contact met ons opneemt. Is dat niet het geval, maar werkt de TV aansluiting toch niet zoals je verwacht? Dan stellen we je een aantal vragen, waarmee we de situatie zo goed mogelijk in kaart brengen. Vervolgens komen we bij je thuis langs om het tot in de puntjes op te lossen.

Tip: jouw tweede TV aansluiten zonder kabel? Ook daar zijn oplossingen voor, waar we je mee kunnen helpen. We gebruiken bijvoorbeeld de stroomkabel, in combinatie met de stopcontacten die er beschikbaar zijn.

TV kabel en apparatuur in huis

Gebruik je de TV kabel en andere apparatuur in huis, maar werkt het ineens niet meer zoals dit altijd het geval was? Er kunnen meerdere dingen aan de hand zijn, die we natuurlijk goed voor je nakijken. Is er iets veranderd in de bekabeling, de televisies of bijvoorbeeld de aansluiting in de meterkast? Aan de hand van die vragen proberen we vast te stellen wat het probleem veroorzaakt. We sluiten oorzaken uit, waardoor we stap-voor-stap dichterbij de oplossing voor het probleem komen.

We kunnen jouw TV kabel aansluiten, ook als je daarvoor gebruik maakt van internet of andere moderne mogelijkheden. Kijk je via glasvezel of ADSL? Dat is geen probleem voor onze deskundige IT-studenten. Ze kennen de mogelijkheden via de traditionele kabel en de moderne alternatieven, waardoor we je daar goed mee kunnen helpen.

Kabel TV aansluiten

Jouw Kabel TV aansluiten en gaat het om een tweede televisie, een extra media box of een andere situatie waar je zelf niet helemaal uitkomt? Geen zorgen, als je hulp zoekt bij jouw TV kunnen we je daar uitstekend mee van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat we nagaan wat er aan de hand is, om de beste oplossing te vinden. We leggen je helder uit wat er aan de hand is en hoe we dat voor je zullen oplossen. Bovendien gaan we niet weg voordat de TV aansluiting helemaal naar wens werkt.

Ons team van meer dan 1.000 ervaren IT-studenten sluit dagelijks televisies aan, waardoor we daar veel ervaring mee hebben. We werkten voor meer dan 110.000 tevreden klanten, iets wat ons motiveert om ook voor jou aan de slag te gaan. We kunnen jou goed van dienst kunnen zijn als het aansluiten van de TV niet lukt.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
TV aansluiting: hulp aan huis | Studentaanhuis