Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw TV installeren, maar lukt dat zelf niet? Providers beloven dat je binnen 30 minuten televisie kunt kijken, maar zelfs de klantenservice kan je daar niet altijd bij helpen. Lukt het niet om de TV in te stellen of is het de tweede televisie die problemen geeft? Wij bieden je de hulp die je nodig hebt, door de TV installatie te voltooien en alle zenders te programmeren op de manier die jij prettig vindt.

Tip: gelukt om de TV te installeren, maar is het nu de afstandsbediening die tot problemen leidt? Wij kunnen je ook goed helpen bij het instellen van je afstandsbediening.

Heel vervelend als je de nieuwe TV niet kunt installeren zoals je dat wilt. Of als de TV altijd heeft gewerkt, maar het nu niet meer lukt om die aan de praat te krijgen. Wij gaan niet weg voordat we de TV hebben geïnstalleerd en jij daar naar kunt kijken. Het is de makkelijkste manier om alles goed te laten werken, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Hulp bij installatie TV

Zoek je hulp bij de installatie van jouw TV of bij het installeren van bijvoorbeeld de verschillende zenders en extra’s? We helpen je met een extra TV ontvanger of een draadloze verbindingsset. Wij zorgen ervoor dat jij de hulp bij jouw TV ontvangt die je nodig hebt.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten weten wat er aan de hand kan zijn en zorgen dagelijks voor TV-installaties bij onze klanten. Dat deden we voor meer dan 110.000 tevreden klanten. Het maakt ons trots en motiveert ons om ook jou daar zo goed mogelijk mee te helpen.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
TV installeren: hulp aan huis | Studentaanhuis