Back-up van uw gegevens

Uw computer start niet meer op... al uw bestanden zijn verdwenen. En u heeft uw documenten en foto’s nergens anders opgeslagen... Op zo’n moment ondervindt u maar al te goed het belang van een back-up. Voorkom dit en laat onze studenten voor u deze back-up maken. Stel ook automatische back-ups in.

Onze studenten helpen u graag door:

  • Een back-up te maken

Samen met u zal de student een back-up maken van al uw bestanden en gegevens. De student kan bijvoorbeeld alles overzetten op uw eigen aangeschafte externe harde schijf of via een online back-up dienst (in de cloud). Bescherm uw foto’s, video’s, contacten etc.

  • Back-ups in te stellen

U wilt uiteraard dat uw computer altijd vlot functioneert. Doen zich toch problemen voor, zoals een computer die af en toe vastloopt zonder reden? Dan is het belangrijk dat u regelmatig een automatische back-up maakt.

  • Bestanden te herstellen

U kunt helaas op veel manieren bestanden kwijtraken. Bijvoorbeeld door een oververhitte videokaart of een losse kabel. Soms is de oorzaak onduidelijk. De student onderzoekt samen met u of de bestanden zijn terug te halen.

Afspraak maken?

Het beeld valt weg of er verschijnt een foutmelding op het scherm... soms is een computer- of laptop-reparatie nog mogelijk, maar soms ook niet. Een goede back-up blijkt dan onmisbaar. Wilt u direct een afspraak maken met één van onze studenten? Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur met 0900 200 12 12 (60ct per gesprek). Ook kunt u een afspraak aanvragen door het online aanvraagformulier in te vullen.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme economie- en computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2016 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

Een back-up van al uw gegevens, helpt u veilig computeren. Maar... hoe rekent u veilig online af en hoe kunt u veilig internetbankieren? Is uw router veilig ingesteld? Wie kan uw gegevens en foto’s eigenlijk zien op Facebook, LinkedIn en Twitter? Staan er zaken over u online die u wilt verwijderen? Onze student weet raad. 

De student loopt samen met u alles na, en kiest voor veilige instellingen en licht dit stap voor stap toe. Hij of zij controleert uw computer op op 15 essentiële punten. Lees meer over onze Computer-APK met ‘Veilig Online Check’.

De Studentaanhuis.nl Cadeaubon

U kunt ook een ander blij maken met een ‘student aan huis’. De student loopt alles na en maakt een back-up van de gegevens. Met de Studentaanhuis.nl Cadeaubon schenkt u aan iemand anders éénmalig computerhulp aan huis.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar