Trage computer sneller maken

Vaak ontstaat een trage computer door jarenlang gebruik. Elke keer dat je de pc gebruikt, laat je sporen achter. Dit zijn bijvoorbeeld downloads en tijdelijke bestanden. Ook een virus of achterstallige updates kunnen een trage computer veroorzaken. Onze student komt graag bij je langs om de pc een opfrisbeurt te geven.

Wij helpen de trage computer sneller te maken, bijvoorbeeld door:

  • Ongebruikte programma’s te verwijderen

Staan er programma’s en bestanden op de computer die je niet meer gebruikt? Zelfs als je de programma’s verwijdert, kan er data achterblijven. Deze data neemt veel ruimte in beslag, waardoor een trage computer ontstaat.

  • Systeemupdates te installeren

Door de software van de pc te updaten blijft deze soepel werken en de beveiliging blijft up-to-date. De student kan dit voor je regelen en geeft je graag aanvullend advies hoe je zelf regelmatig updates kunt installeren.

  • De harde schrijf te defragmenteren

In de loop der jaren komen opgeslagen bestanden verspreid (gefragmenteerd) over het geheugen van de pc te staan. Dit veroorzaakt een trage computer. Onze student kan jouw harde schijf op een veilige manier defragmenteren.

Afspraak maken?

Wie kent het niet: de pc of laptop start tergend langzaam op... Wil je dat een student de computer weer sneller maakt? Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur met 088 2200 200 of vul het aanvraagformulier in. Wij bellen je binnen één of twee werkdagen terug om een afspraak te maken. Vaak kan er al binnen twee dagen een student langskomen, overdag of ’s avonds en ook in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Computerles aan huis

Bij ons is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een student voor een privéles aan huis.

De les kan gaan over een onderwerp naar keuze, zoals veilig internetten, e-mail, Word en Excel. Je kunt ook een lijstje voorbereiden met een aantal vragen naar keuze. De student legt het je rustig en stap voor stap uit.

De Studentaanhuis-cadeaubon

Na onze Computer-APK kun je de computer weer veilig gebruiken. Zeker als je via internet bankiert, is een jaarlijkse Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ absoluut noodzakelijk. Naast advies voor jezelf, kunt u ook een ander blij maken met de Computer-APK met 'Veilig Online Check'. Met de Studentaanhuis-cadeaubon geef je éénmalig digitale hulp aan huis.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar