Hulp bij veilig internetten

Veilig internetten begint bij goede antivirussoftware. Samen met antispyware-software vormt dit de basis. En met de automatische updates heeft u altijd de meest actuele bescherming. Eén van onze studenten helpt u graag bij het installeren van de software en het instellen van automatische updates.

Wij helpen u graag veilig internetten, bijvoorbeeld door:

  • Antispyware in te stellen

Spyware wordt niet altijd tegengehouden door antivirussoftware. Het kan bijvoorbeeld verstopt zitten in een e-mailbijlage. Als u de antispyware goed instelt, beschermt dit uw persoonlijke gegevens.

  • Uw privacy te beschermen

Stel uw privacyinstellingen in op social media. Wie kan welke informatie over u zien? Controleer ook af en toe wat er over u online staat. Vindt u iets waar u niet blij mee bent? Wij helpen u graag om dit te verwijderen.

  • Veilig online te betalen

Online betalen is veilig, als u met een aantal zaken rekening houdt. Open bijvoorbeeld nooit zomaar een onverwacht bestandje via de e-mail en verander regelmatig uw wachtwoorden. Wij adviseren u graag.

Afspraak maken?

Vraagt u zich af: hoe kan ik veilig internetten? Onze studenten leggen het u graag uit én stellen uw computer in voor optimale bescherming. Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur met 088 2200 200 of vul het aanvraagformulier in. Wij bellen u binnen één of twee werkdagen terug om een afspraak te maken. Vaak kan er al binnen twee dagen een student bij u langskomen, overdag of ’s avonds en ook in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Computer-APK met 'Veilig Online Check'

Veilig internetten is alleen mogelijk als uw computer volledig is opgeschoond en draait op de nieuwste updates. Kies daarom eens per jaar voor onze Computer-APK met 'Veilig Online Check'. Door goed onderhoud aan de computer voorkomt u dat deze traag wordt, slecht functioneert of onveilig wordt.

Onze student controleert tijdens de Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ op 15 essentiële punten, hij of zij geeft u tips over veilig internetten én stelt direct uw computer in voor optimale bescherming.

Studentaanhuis.nl Cadeaubon

Naast hulp bij veilig internetten voor uzelf, kunt u ook een ander blij maken met een ‘student aan huis’. Met de cadeaubon geeft u éénmalig computerhulp of –advies aan huis. Bestel de Studentaanhuis.nl Cadeaubon direct.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar