088 2200 200 Maak een afspraak

Namens al onze studenten en ons ondersteunend team in Bilthoven: een geweldig, gezond en heel gelukkig 2020!!

Om het nieuwe jaar goed te beginnen, hebben we meteen een mooie aanbieding. De hele maand Januari krijg je maar liefst 50% korting op de Voorfietskosten. Deze korting heeft een waarde van €4,50 bij een afspraak aan huis.

Lees hieronder alles over:

50% Korting in Januari

Om het jaar voor iedereen goed van start te laten gaan, geven wij in Januari een geweldige korting van 50% op de Voorfietskosten / opstartkosten.

Je eerstvolgende 'Aan Huis'-afspraak

Heb je bijvoorbeeld problemen met je computer, smartphone, tablet, printer, televisie of een ander digitaal apparaat? Maak dan nu de afspraak aan huis en ontvang op vertoon van onderstaande kortingscode €4,50 korting op deze afspraak.

Remote support

Heb je een kleine vraag, die snel en via een internetverbinding opgelost kan worden? Maak dan een afspraak voor 'Hulp op Afstand'. Ook op deze afspraak krijg je 50% korting op de opstartkosten. Deze korting heeft een waarde van € 2,25.

De hele maand Januari

De actie van 50% korting op de Voorfietskosten en/of de opstartkosten loopt van 1 tot en met 31 Januari 2020.

De kortingscode

Heb je de hulp van onze ervaren IT-studenten ook dit jaar nodig? Maak dan nu een afspraak voor in Januari en geef de volgende kortingscode aan de student door:

Kortingscode: Januari2020

Maak nu de afspraak

De afspraak maak je snel en eenvoudig via 088 2200 200

Je kunt de afspraak ook aanvragen via de volgende button of via jouw persoonlijke mijn.studentaanhuis.nl

Ja, ik wil graag een afspraak met 50% korting

Let op! De korting is uitsluitend geldig op afspraken die plaatsvinden in januari 2020. Het is niet mogelijk om de korting achteraf toe te laten passen!

Kijk voor alle actievoorwaarden op de actiepagina.

Het Windows 7 Rescue Team

Je hebt het vast al gehoord. Microsoft stopt per 14 januari 2020 met alle ondersteuning van Windows 7. Je ontvangt vanaf dan ook geen updates meer.

Dit heeft tot gevolg dat Windows 7-gebruikers niet meer goed beveiligd zijn tegen hackers en andere internetcriminelen. Het is dan ook niet meer veilig om op computers die op Windows 7 draaien te internetten en zeker niet om online te bankieren.

Wat te doen

Uiteraard kun je de internetstekker eruit halen, alleen betekent dit dat je dan afgesloten bent van de digitale wereld. De enige echte optie is overstappen op Windows 10 of op een heel ander besturingssysteem (bijvoorbeeld Apple).

Ons Windows 7 Rescue Team

Onze deskundige IT-studenten helpen je graag bij de overstap op Windows 10 of een ander besturingssysteem. Onze studenten zijn helemaal op de hoogte van hoe de overstap het beste uitgevoerd moet worden.

Zo zorgen zij onder andere voor een goede back-up, het overzetten van de juiste gegevens en programma's (zo ver mogelijk) en zorgen dat alle gekoppelde apparaten weer werken na de overstap.

Is jouw computer geschikt voor Windows 10?

Het is helaas niet altijd vanzelfsprekend dat een computer die op Windows 7 draait ook geschikt is voor Windows 10.

Geweldige aanbieding

Wil je snel weten of Windows 10 op jouw computer geïnstalleerd kan worden?

Speciaal voor onze klanten checken wij of de computer geschikt is voor Windows 10 voor een vast aanbiedingstarief van € 9,95 (normaal € 15,75*).

Deze check wordt uitgevoerd door ons Hulp op Afstand Team.

Een zorgeloze overstap

Wil je overstappen van Windows 7 naar bijvoorbeeld Windows 10 en wil je dat ook volledig zorgeloos doen? Maak dan nu een afspraak via onderstaande button of bel: 088 2200 200.

Ja, ik wil hulp van het Windows 7 Rescue Team

*De normale prijs is gebaseerd op een gemiddelde duur van de Hulp op Afstand afspraak van 15 minuten.

Goede digitale voornemens

De start van het nieuwe jaar is vaak hét moment om aan de slag te gaan met goede voornemens. Voor je digitale voornemens staan onze studenten nu voor je klaar.

Online veiligheid

Hackers, internetcriminelen en anderen met verkeerde bedoelingen worden slimmer en onze online veiligheid komt steeds meer in gevaar. Wij hebben een aantal goede digitale voornemens op een rijtje gezet:

  1. Gebruik voor elk account een veilig en uniek wachtwoord en schakel indien mogelijk een tweestapsverificatie in.
  2. Leer phishingmails herkennen en klik niet zomaar op bijlagen en links.
  3. Zorg voor veilig internetbankieren.
  4. Maak regelmatig back-ups van belangrijke bestanden.

Wil je hulp bij deze voornemens, dan staan onze studenten natuurlijk het hele jaar voor je klaar.

Maak nu de afspraak voor in Januari en ontvang dan de € 4,50 korting op de afspraak 'aan huis' of € 2,25 korting op de afspraak 'op afstand'.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Januari korting 2020