Bel ons Maak een afspraak

Ben je recent overgestapt naar Windows 10 en zie je door de bomen het bos niet meer? Of wil je graag gewoon wat meer kennis opdoen van Windows 10? Maak dan vandaag nog gebruik van onze Speciale Windows 10 Introductie. Nú met 5% korting!

Speciale Windows 10 introductie

Tijdens deze introductie maakt één van onze slimme IT-studenten je wegwijs in Windows 10. De student helpt je bijvoorbeeld het startmenu te ontdekken, legt je uit hoe je moet zoeken en vertelt je hoe alles werkt in dit voor jou nieuwe besturingssysteem.

Korting op deze introductie

Maak de afspraak voor onze Speciale Windows 10 Introductie vóór het einde van februari, dan ontvang je maar liefst 5% korting op deze afspraak. Zo kost het uur uitleg over Windows 10 slechts € 38,95*.

Geef tijdens deze afspraak de volgende kortingscode aan de student voor uw 5% korting: Winintro10

Ja, ik wil graag een Speciale Windows 10 Introductie

*Tarief gebaseerd op 1 uur plus voorfietskosten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, waaronder de ‘Januari korting’ op de voorfietskosten.

Nog niet overgestapt?

Sinds 14 januari brengt Microsoft geen updates meer uit voor Windows 7. Hierdoor wordt het blijven werken op Windows 7 risicovol. Er gaan gaten in het besturingssysteem ontstaan en hierdoor kunnen internetcriminelen toegang krijgen tot jouw persoonlijke gegevens, waaronder ook jouw bankgegevens.

Wacht dus niet langer en stap vandaag nog over naar Windows 10 of naar een ander besturingssysteem. Internetten op Windows 7 is niet meer veilig.

Overstapscheck

Wil je overstappen naar Windows 10, maar weet je niet zeker of jouw computer geschikt is voor dit besturingssysteem? Doe dan nu onze Overstapscheck. Voor een vast aanbiedingstarief van € 9,95* checken wij of je huidige computer geschikt is voor Windows 10. Deze check wordt uitgevoerd door ons Hulp op Afstand team.

Direct overstappen

Liever direct overstappen en wil je daar hulp bij? Onze studenten zorgen graag voor een volledige en veilige overstap. Zij komen aan huis en maken daar een back-up van je belangrijkste gegevens, downloaden het besturingssysteem Windows 10 - de licentie kan online aangeschaft worden - en installeren deze vervolgens voor je. Natuurlijk zorgen zij er voor dat alle programma’s, zoals ook je mail, goed geïnstalleerd zijn en dat je printer en andere randapparatuur weer goed werken na de overstap.

Maak nu de afspraak via onderstaande button of bel vandaag nog met 088 2200 200.

Ik wil graag de OverstapscheckIk wil hulp bij de overstap naar Windows 10

*De normale prijs is € 15,75, gebaseerd op een gemiddelde duur van de Hulp op Afstand afspraak van 15 minuten.

klik hier voor alle actievoorwaarden

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in

Ook in deze nieuwsbrief:

50% korting op de voorfiets-/opstartkosten. Lees hier verder

De Windows 7 Overstapscheck. Lees hier verder

Overgestapt naar Windows 10 - en nu?