Maak een afspraak
088 2200 200
Het is officieel nog winter, maar wij verheugen ons al helemaal op het heerlijke voorjaar. Om straks zorgeloos van het voorjaar te kunnen genieten, besteden wij extra aandacht aan jouw online veiligheid!

Digitale ontwikkelingen gaan namelijk razendsnel en internetcriminelen worden helaas steeds slimmer en sluwer. Het is daarom erg belangrijk dat je bewust bent van de gevaren op het internet en dat je het internetcriminelen zo moeilijk mogelijk maakt.

Onze te gekke actie

Om je een handje te helpen bij jouw online veiligheid, hebben wij een te gekke actie.

Iedereen die vanaf 15 februari t/m 19 maart een afspraak heeft met één van onze slimme studenten, maakt kans op één van de volgende super leuke cadeaus:

 • Eén van de 5 unieke Studentaan(vogel)huisjes!

  Dit huisje is voorzien van een wifi camera. Via een app op je smartphone of tablet kun je precies zien wat er binnenin het huisje allemaal gebeurt! Met dit unieke Studentaan(vogel)huisje bezorg je de vogels in de buurt een zorgeloos voorjaar!

  Studentaan(vogel)huisje
 • Elke 10e afspraak krijgt een anti-skimming kaarthouder: de veiligste van Nederland!

  Het komt steeds vaker voor dat criminelen bankpassen scannen door dicht langs iemand te lopen. Zij beschikken dan over een draagbaar pinapparaat, waarmee zij contactloos geld van een rekening af kunnen halen. Met de bijzondere en unieke Studentaanhuis anti-skimming kaarthouder blijft jouw bankrekening ook onderweg goed beveiligd.

  Anti-skimming kaarthouder
Maak een afspraak

Klik hier voor de actievoorwaarden

Uw online veiligheid

We internetten al lang niet meer alleen via onze computer. De smartphone is een van de meest gebruikte apparaten waarop wij onze e-mails checken, internetbankieren of Googelen. Maar ook de tablet wordt veel gebruikt en onbewust sluiten wij steeds meer apparaten aan op onze thuisnetwerk.

Erg handig allemaal, maar hiermee bieden wij internetcriminelen ook meer mogelijkheden om digitaal bij ons in te breken.

Bescherm je digitale apparaten:

 1. Gebruik voor elk account een veilig en uniek wachtwoord en schakel tweestapsverificatie in.
 2. Leer phishingmails herkennen en klik niet zomaar op bijlagen en links.
 3. Zorg voor veilig internetbankieren.
 4. Maak regelmatig back-ups van de belangrijke bestanden.
 5. Zorg ervoor dat alle software up-to-date is.
 6. Gebruik niet zomaar openbare wifi-netwerken.
 7. Download alleen apps via de officiële appwinkels.
 8. Maak alle digitale apparaten Boefproef.
 9. Installeer één goede virusscanner.
 10. Weet wat je deelt op internet en social media kanalen.

Maak een afspraak

Onze studenten weten alles over veilig internetten en helpen je heel graag bij het goed updaten van de software op al jouw apparaten en zorgen ervoor dat je goed beveiligd bent tegen internetcriminaliteit.

Maak nu de afspraak en ding mee naar de te gekke prijzen!!

Maak een afspraak

Onze vriendelijke tarieven

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruikt maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

Maak de afspraak

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig met het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in