Bel ons Maak een afspraak

Op pad in een grote stad. Of lekker luieren op het strand. Zoveel mensen zoveel wensen. Maar een ding hebben wij met elkaar gemeen, we nemen onze smartphones en tablet graag mee op vakantie. Lokale dieven weten dit maar al te goed en zijn er helaas op gespind om deze devices van ons te stelen. Wees daarom bewust en ga veilig op reis met je device.

Veiligheid is bij Studentaanhuis een heel belangrijk thema. Want wij merken helaas nog maar al te vaak dat men nog echt niet goed genoeg bewust is van alle gevaren die het digitaal zijn met zich meebrengt. En dat geldt zeker ook op vakantie.

Winactie

Daarom hebben wij een mooie en passende win-actie voor onze klanten, speciaal voor de vakantieperiode.

Een van de 7 tips gaat over het bewaren van je smartphone of tablet op een veilige plek. Een anti-diefstal rugtas is daarvoor heel handig.

Wij verloten deze zomer maar liefst 25 anti-diefstal rugtassen, onder iedereen die een afspraak heeft met een van onze 1.000 IT-talenten.

Anti-diefstal rugzak

Deze win-actie loopt van 16 juli tot en met 31 augustus!

Ook kans maken?

Wil je ook kans maken op zo’n mooie, handige en vooral veilige anti-diefstal rugtas? Maak dan nu de afspraak via 088 2200200 of via ons online formulier.

Iedereen dingt automatisch mee, waar de hulpvraag ook voor gaat.

Ja, ik wil kans maken op deze veilige rugtas

Veilig op reis tips

Het is natuurlijk hartstikke leuk om mooie foto's te maken op vakantie. Of even via FaceTime of WhatsApp te bellen met het thuisfront. Onze smartphones en tablets zijn onmisbaar op vakantie.

Met de volgende 7 tips in je achterhoofd, is de kans groot dat jouw devices ook weer veilig en goed mee terugkomen van vakantie.

2 lachende mensen met een device

Onze 7 tips voor 'Veilig op reis met uw device':

 1. Vergrendel met een goede pincode.
 2. Zorg dat je smartphone en tablet goed vergrendeld zijn. Met een 6-cijferig pincode of vergrendeld met je vingerafdruk of gezichtsherkenning biedt de beste beveiliging tegen het ontgrendelen van derden van je device

 3. Find my device
 4. Elk smartphone en tablet heeft tegenwoordig de optie ‘Zoek of vind mijn apparaat’. Als deze functie is ingesteld, dan kun je via een computer of een andere apparaat zien waar je verloren of gestolen device zich bevindt. Voor de politie maakt dat het ook een stuk makkelijker om je apparaat terug te halen.

 5. Hou dichtbij je
 6. Het klinkt zo logisch, maar veel smartphones en tablets verdwijnen omdat wij even niet opletten en het apparaat ergens neerleggen. Dieven hebben dit snel in de gaten en ritsen je smartphone of tablet zo onder je neus vandaan. Hou je digitale apparaten altijd dichtbij je of stop ze anders goed weg.

 7. Op een veilige plek
 8. Veel mensen stoppen hun smartphone in de achterzak van hun broek. Ook op vakantie. Hiermee maak je het zakkenrollers wel heel makkelijk om je smartphone te stelen. Maar ook in andere zakken, van je broek, jas of tas zonder rits zijn je smartphone en tablet een makkelijke prooi voor dieven. Stop je devices altijd veilig weg op een plek met een goede rits en uit het zicht.

 9. Back-up
 10. Maak voordat je op vakantie gaat, een goede back-up van al je foto’s en filmpjes. Het is natuurlijk heel zuur als je jouw smartphone of tablet verliest op vakantie. Maar de financiële pijn is vaak nog wel te overzien. Het echte verdriet zit in het verlies van al die foto’s en filmpjes die je op deze apparaten hebt staan.

 11. Controleer je reisverzekering
 12. Verlies, diefstal of schade van je digitale apparaten zijn niet altijd standaard gedekt door je reisverzekering. Check daarom voordat je op pad gaat of je goed verzekerd bent, ook op vakantie.

 13. Openbare Wifi
 14. Tegenwoordig worden overal op vakantie openbare wifi-netwerken aangeboden. Het lijkt zo makkelijk en fijn om daar even gebruik van te maken. Maar pas echt goed op wat je op je device doet als je geconnect bent met zo’n openbaar netwerk. Want het is voor hackers en andere internetcriminelen dé plek om digitaal bij je in te breken. Gebruik liever je eigen mobiele internetverbinding als je bundel daar toereikend voor is.

Wil je echt veilig op reis met je device?

Maak dan voordat u op vakantie gaat nog een afspraak met een van onze IT-talenten.

Thuis checken wij dan of de instellingen van uw smartphone en tablet helemaal goed staan. We geven u nog een aantal extra persoonlijke adviezen en zorgen dat er een goede back-up is van uw belangrijkste bestanden.

Bent u terug van vakantie?

Dan komen wij graag nog een keer langs en checken of alles goed gegaan is. Of er geen malafide software of andere verkeerde programma’s op uw apparaten terecht zijn gekomen, schonen uw apparaten goed op en zorgen dat de back-up weer up-to-date is.

Wij wensen u alvast een fijne en vooral digitaal veilige vakantie!

Team Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Veilig op reis