Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?
Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele baan voor 12 uur tot 32 uur per week en help je graag mensen uit de brand? Kom dan snel werken op onze Klantenservice in Utrecht. Wij zijn per direct opzoek naar een forse uitbreiding van ons Klantenserviceteam.

Dagelijks sta je onze bestaande en nieuwe klanten telefonisch te woord. Je brengt hun vraag goed in kaart en zorgt voor de perfecte match tussen een van onze 1.000 studenten en de klant. Dit doe je met gebruik van ons state-of-the-art matchingssysteem.

Samen met jouw ca. 25 enthousiaste collega's werk je dagelijks in een prettige en informele werksfeer bij een van de meest servicegerichte bedrijven van Nederland.

Wij bieden jou een flexibele en leuke baan. Ons Klantenservice is op werkdagen van 9:00 tot 17:30 en op zaterdagen van 9:00 tot 13.00 geopend. Het team werkt in verschillende kortere en langere shifts

De vragen en verzoeken komen per telefoon, mail en ons online systeem bij ons binnen. Met elkaar zorgen wij ervoor dat deze vragen dezelfde of uiterlijk de volgende dag beantwoord zijn.

Kom jij ons team versterken?! Stuur een mail met je cv naar [email protected].

Over Studentaanhuis

De digitale wereld is volop in beweging. Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wij hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

Met die gedachte zijn wij sinds 2010 actief door heel Nederland. De oprichter van Studentaanhuis had zelf problemen met een vastgelopen computer. Niemand kon hem op korte termijn helpen, terwijl hij zo snel mogelijk weer met zijn pc aan de slag wilde. Nadat een slimme IT-student zijn probleem binnen no time opgelost had, was het idee voor Studentaanhuis geboren.

Ruim 10 jaar later zijn er meer dan 225.000 kanten aangesloten bij Studentaanhuis. Met ruim 1.000 IT-studenten door heel Nederland heen, helpen wij iedereen aan Huis en remote bij alle vragen en problemen op digitaal gebied.

Onze klanten waarderen onze overall service, op basis van meer dan 75.000 onafhankelijke reviews, met een dikke 9.

Stuur een mail met je cv naar [email protected].

Wil je Werken Binnen Ons Dreamteam? | Studentaanhuis