De leukste bijbaan in je eigen vakgebied!

Wij bezorgen jou dé bijbaan in je eigen vakgebied, die goed betaalt en je alle vrijheid geeft om te werken wanneer jou dat uitkomt. En dat ook nog eens bij jou in de buurt.

Computerhulp
Volg jij een MBO (minimaal niveau 4), HBO of WO opleiding in de richting van IT/Informatica? En vind jij het leuk om mensen thuis te helpen bij al hun vragen over de computer, tablet, smartphone, digitale televisie en alle andere digitale apparaten? Meld je dan snel bij ons aan.

Meld je nu aan

Stuur ons snel je gegevens, want vanwege de grote vraag naar hulp bij computervragen en de vraag naar hulp bij het besparen zijn wij op zoek naar veel talent door heel Nederland heen.

Voor het gemak hebben wij alvast een splitsing in kennis en  provincies gemaakt. Reageer dus op de vacature voor computerhulp op bespaarhulp in de provincie waarbinnen jouw basis werkstad ligt. Let op! Heb jij kennis van Apple computers? meld je dan aan via de aparte Apple-vacature.

Meld je aan

Werken bij Studentaanhuis.nl betekent:

  1. een goed salaris 
  2. flexibele werktijden
  3. werkervaring binnen je eigen kennisgebied

Customer Service Dream Team

Wij groeien hard en zijn daarom per direct op zoek naar versterking van ons customer service team in Bilthoven.

Als customer service team member zorg je er voor dat onze klanten snel en soepel geholpen worden door onze 1.000 studenten. Je werkt vanuit Bilthoven in een enthousiast en jong team. En in ons net gerestylde kantoor hangt een hele prettige werksfeer.

Met elkaar zorgen wij er elke dag weer voor dat al onze klanten naar volle tevredenheid geholpen worden. En dat waarderen zij met 8,9!

Kom jij ons customer service team in Bilthoven parttime versterken?
Meld je nu aan