Bel ons Maak een afspraak

Sinds de komst van Windows 10 brengt Microsoft elk jaar 2 grote updates uit. In de tweede helft van oktober is Microsoft begonnen met de uitrol van deze update. Het kan zijn dat u hier al een melding van op uw computer heeft gezien, maar dit hoeft nog niet het geval te zijn. De update wordt namelijk niet bij iedereen tegelijkertijd uitgebracht. Het kan soms enkele dagen of langer duren voordat de update bij jou wordt aangeboden.

Vaak bijkomende problemen

Het downloaden en instellen van de updates van Windows 10 brengen tot nu toe helaas vaak problemen met zich mee. Hierdoor lukt het soms niet om de update uit te voeren en kan de computer zelfs volledig vastlopen.

Maar ook nadat de update is uitgevoerd zijn er vaak problemen met de randapparatuur, zoals de printer, en met andere software en programma’s die op de computer draaien.

Hulp bij de installatie van de Windows 10 update?

Heb je een computer met Windows 10 en wil je er zeker van zijn dat de update goed wordt geïnstalleerd? En dat alle andere programma’s en je printer of andere randapparatuur na de update goed werken? Maak dan nu een afspraak met één van onze studenten. De student zorgt er voor dat de Windows 10 update volledig, veilig en goed wordt geïnstalleerd. Ook zorgt de student er voor dat alle andere software op de computer en de randapparatuur, zoals bijvoorbeeld je printer, ook na de update goed werken.

Vraag een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Klantnummer vergeten?

Vraag zelf een afspraak aan

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen.

Vraag een afspraak aan

Vul onderstaande gegevens volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vraag een afspraak aan

Zelf een student inplannen

Meer info...

Minder info...

Voor alle klanten van Studentaanhuis is het mogelijk om online zelf een afspraak te boeken met een van onze studenten. Dit kan voor een groot aantal vragen of problemen. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Inplannen

Ik wil een afspraak aanvragen

Meer info...

Minder info...

Vul ons online aanvraagformulier volledig in. Eén van onze medewerkers neemt spoedig telefonisch contact met je op om de afspraak definitief in te plannen. Dit gebeurt vaak nog dezelfde dag. Bij drukte kan het zijn dat je de volgende werkdag gebeld wordt.

Een klant die geholpen wordt door een student van Studentaanhuis

Vraag een afspraak aan

Ben je al een klant van Studentaanhuis?

Hulp nodig bij het aanvragen van een afspraak?

Bel: 088 2200 200

Onze klanten beoordelen ons met een 9,0

Zelf online je student inplannen?

Als bestaande klant kun je ook direct zelf een afspraak inboeken met één van onze slimme studenten. In slechts enkele stappen is de afspraak snel en makkelijk gemaakt.

Boek student in
Windows 10 Update