Zorgeloos Zomeren

Zorgeloos genieten van de zomer

Tijdens de zomer is het de hoogste tijd om voorzorgsmaatregelen te nemen: uw digitale apparaten goed op te schonen, te zorgen dat u goed beveiligd bent tegen ransomware, te zorgen voor een goede back-up van al uw belangrijke bestanden en uw smartphone en tablet goed in te stellen. Daar helpen wij u natuurlijk graag bij.

Maakt u nu een afspraak, dan dingt u ook nog eens automatisch mee naar mooie, zomerse prijzen! Zo kunt u echt zorgeloos genieten van de zomer.  

Zomerse cadeaus
Tussen 1 juni en 15 juli geven wij elke twee weken een topcadeau weg, De Studentaanhuis mini laptop. En dat is niet alles, want iedereen die in deze periode een afspraak heeft met een van onze studenten, maakt automatisch kans op leuke, zomerse gadgets.

  • Zomer-ronde 1: 1 t/m 15 juni
  • Zomer-ronde 2: 16 t/m 30 juni
  • Zomer-ronde 3: 1 juli t/m 15 juli

Iedereen dingt mee!
Is uw computer aan een opschoonbeurt toe, bent u nog niet goed beveiligd tegen ransomware of wilt u hulp bij uw tablet of smartphone? Of heeft u een andere vraag aan onze studenten? Maak dan nu een afspraak. Zo kunt u zorgeloos genieten van de zomer én maakt u kans op een leuk cadeau.

Maak de afspraak

De laatste zomer-ronde

Top cadeau: De Studentaanhuis Mini laptop

Van 1 tot en met 15 juli, maakt iedereen die een afspraak heeft met één van onze studenten automatisch kans op dit top cadeau:

fgde Studentaanhuis Mini laptop

En iedereen maakt kans op Het Studentaanhuis Zomerpakket

Want niet getreurd als u niet de winnaar wordt van de mini laptop. Iedereen met een afspraak in deze twee weken dingt ook mee naar dit handig, zomers cadeau: 

mmm2het Studentaanhuis Zomerpakket

Het zomerpakket biedt alles om heerlijk van het zonnetje te kunnen genieten op een warme, zomerse dag. Het beschermt uw telefoon aan de rand van het zwembad, u zult niet verbranden met de Studentaanhuis zonnebrand en heeft u het te warm? Dan komt de waaier goed van pas. Zo kunt u écht zorgeloos genieten!

Alle winnaars ontvangen hun cadeau na 15 juli automatisch thuis.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

De afspraak is snel gemaakt

Kan uw computer een zomerse opruimbeurt gebruiken? Bent u nog niet goed genoeg beveiligd tegen ransomware en wilt u uw foto's en andere belangrijke bestanden graag goed back-uppen? Of heeft u een andere vraag aan onze studenten? De afspraak is snel gemaakt!

  • Wij zijn doordeweeks van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur bereikbaar via 0900 200 1212 (60ct per gesprek).
  • Om een afspraak aan te vragen kunt u ook onderstaand formulier invullen.
  • Bent u klant? Dan maakt u nu ook direct online zelf makkelijk een afspraak.

Afspraak maken

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar