Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Heb je hulp nodig bij je computer, tablet, smartphone of een ander digitaal apparaat? Onze deskundige IT-studenten lossen het snel en vakkundig voor je op. Dit kan veilig Aan Huis, maar natuurlijk ook Op Afstand.

Wij verhelpen niet alleen je problemen, maar zorgen er ook voor dat je altijd veilig en goed van al je digitale apparaten gebruik kunt blijven maken. Wij fixen het wel!

Heb jij onze digitale vaardigheids-Quiz al gedaan?

Leer binnen 5 minuten hoe het is gesteld met jouw digitale vaardigheden en verminder meteen de kans om slachtoffer te worden van online fraude.

Doe de gratis test: Klik Hier

Onze diensten en producten

Onze vriendelijke tarieven

Voor onze hulp aan Huis rekenen wij per afspraak € 10,00 Voorfietskosten en vanaf € 11,50 per kwartier.

Voor onze Hulp op Afstand rekenen wij € 5,50 Opstartkosten en vanaf € 1,05 per minuut.

Lees meer
Een afbeelding van een blij spaarvarken

Altijd

€ 10,00 Voorfietskosten

Per afspraak


+

Met abonnement

€ 11,50 per kwartier*

Zonder abonnement: € 15,00 per kwartier*

*Minimale afname is 30 minuten

Ons abonnement

€ 17,50 per jaar

Kan op elk gewenst moment aangegaan worden. Voor afspraken die tijdens de actieve abonnementsperiode plaats vinden gelden de lagere tarieven.

Klantervaringen

Op basis van ruim 87.500+ reviews op het onafhankelijke reviewplatform Trustpilot beoordelen klanten ons maar liefst met een 9+.

Ook vragen wij los daarvan via Google aan klanten om ons te beoordelen, hier scoren wij op basis van bijna 2.800 reviews een 9,2.

Bekijk de filmpjes en hoor wat klanten van onze dienstverlening vinden!

Bekijk alle video's hier

Laatste reviews van Trustpilot

Meer klantervaringen

Over ons

De digitale wereld is volop in beweging. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wij hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

Met die gedachte biedt Studentaanhuis ruim 1.000 goed opgeleide computerstudenten een leuke, flexibele bijbaan in hun eigen vakgebied. En helpen zo inmiddels meer dan 100.000 Nederlanders bij al hun vragen en lossen problemen door het hele land snel en vakkundig op.

Onze studenten kunnen onder andere helpen bij het instellen en opschonen van de computer of tablet, bij het maken van een back-up van de belangrijke bestanden op alle apparaten en bij het installeren van software en een virusscanner. Zij weten namelijk alles over computers, smartphones, tablets, printers, digitale televisies en bijvoorbeeld ook over de slimme thermostaat.

IT-Studenten
1.000+
Snel en vakkundig geholpen
Klanten
250.000+
99% koos voor ons abonnement
Klantwaardering
9+
Hoogst en meest gewaardeerde IT-dienstverlener
studentaanhuis fiets
Studentaanhuis | Digitale Hulp aan Huis of Op Afstand