088 2200 200 Maak een afspraak

Studentaanhuis, de digitale wegenwacht van Nederland

Heb je hulp nodig bij je computer, tablet, smartphone of een ander digitaal apparaat? Onze deskundige IT-studenten lossen het snel en vakkundig voor je op.

Wij verhelpen niet alleen je problemen, maar zorgen er ook voor dat je altijd veilig en goed van al je digitale apparaten gebruik kunt blijven maken. Wij fixen het wel!

Klik om te bekijken

Wij zijn ons zeer bewust van de situatie omtrent het coronavirus en volgen nauwlettend de richtlijnen en protocollen van de overheid en het RIVM op. Ook zijn wij ons ervan bewust dat onze hulp wellicht in deze tijd meer dan noodzakelijk is. Ons team van studenten staat dan ook in deze bijzonder situatie paraat om je te helpen bij al je vragen en problemen op digitaal gebied. Dit doen wij in eerste instantie zoveel mogelijk via onze service Hulp op Afstand. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan komen wij onder strikte voorwaarden bij je aan huis. Voor meer informatie over deze voorwaarden en de maatregelen die wij genomen hebben kijk je op onze corona-informatiepagina.

Onze diensten

Onze vriendelijke tarieven

Voor onze hulp aan huis rekenen wij per afspraak € 9,- Voorfietskosten en € 8,- per kwartier. Iedereen die gebruik maakt van de hulp van onze studenten wordt bij de eerste afspraak lid.

Lees meer
Een afbeelding van een blij spaarvarken

€ 9,- Voorfietskosten

Per afspraak

+

€ 8,- per kwartier*

*Minimale afname is 30 min.

€ 12,- per jaar

Gaat in bij de eerste afspraak

Over ons

De digitale wereld is volop in beweging. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wij hebben steeds meer apparaten in huis die met elkaar verbonden zijn. Maar wat als deze apparaten niet goed werken?

Met die gedachte biedt Studentaanhuis ruim 1.000 goed opgeleide computerstudenten een leuke, flexibele bijbaan in hun eigen vakgebied. En helpen zo inmiddels meer dan 100.000 Nederlanders bij al hun vragen en lossen problemen door het hele land snel en vakkundig op.

Onze studenten kunnen onder andere helpen bij het instellen en opschonen van de computer of tablet, bij het maken van een back-up van de belangrijke bestanden op alle apparaten en bij het installeren van software en een virusscanner. Zij weten namelijk alles over computers, smartphones, tablets, printers, digitale televisies en bijvoorbeeld ook over de slimme thermostaat.

1.000+

Studenten actief

100.000+

Huishoudens maken gebruik van onze service

9,0

Klantenwaardering

De studentaanhuis fiets tegen een heg aan.

Klantervaringen

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot is 9,0

Wij hebben al meer dan 68343 beoordelingen ontvangen.

Naast het feit dat wij 5 keer op rij uitgeroepen zijn tot “Servicebedrijf van het Jaar”, kan iedereen die gebruik maakt van onze service ook een beoordeling over ons achterlaten op Trustpilot.

Klik hieronder om te zien wat klanten over ons te zeggen hebben!

Bekijk alle video's hier

9,0

Laatste reviews van Trustpilot

Meer klantervaringen
Hulp bij digitale vragen | Studentaanhuis