Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 13:00 uur via 088 2200 200

Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
Foto van een iphone

Itunes installeren

Hulp bij iTunes installeren

Het programma iTunes is een gratis programma voor op jouw pc of laptop. Je kunt hiermee muziek en films beheren en afspelen. Onze studenten helpen je graag met iTunes installeren en het wegwijs worden in dit programma.

Samen met de student kijk je naar jouw vragen over iTunes. Deze beantwoordt hij of zij altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het programma met je door. Aan het einde van de afspraak ben je dan ook volledig op de hoogte hoe je het programma zo goed mogelijk kunt gebruiken.


Onze studenten helpen je bij ...


Afspraak maken?

Vraag je je af hoe iTunes werkt? Onze studenten leggen het je graag uit én installeren het programma op jouw computer.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


Nuttige tips

Heb je vragen over de installatie en het gebruik van online muziekdiensten?

Onze studenten staan voor je klaar met aanvullende handige tips over onder meer het veilig downloaden van muziek en films.

Wat is iTunes?

iTunes is de digitale mediaplayer van Apple. Met deze online muziekdienst luister je gemakkelijk muziek, overal in huis. Maar je kunt er ook films mee kijken. Het programma is daarnaast ook een interface om de inhoud van jouw andere Apple apparaten, zoals iPhone en iPad te beheren. iTunes installeren is dus zeker de moeite waard.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Ken je iemand die ook hulp bij iTunes kan gebruiken? Of met een andere computervraag? Doe hem of haar advies of ondersteuning cadeau, met de Studentaanhuis Cadeaubon. Deze bon geeft recht op één keer hulp of les aan huis.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak