Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
Foto van een iphone

Itunes synchroniseren

Hulp bij iTunes synchroniseren

Je hebt altijd muziek en films bij de hand door iTunes niet alleen op jouw pc, maar tegelijkertijd op jouw iPod, iPad of iPhone te installeren. Onze studenten helpen je graag om iTunes te synchroniseren.

Met iTunes heeft je geen cd’s meer nodig. Met deze online muziekdienst luister je gemakkelijk overal muziek. Ook kun je er films mee afspelen. iTunes kan aangesloten worden op hifiapparatuur. In de iTunes Store kun je muziek en films kopen. iTunes synchroniseren is dus zeker de moeite waard.


Onze studenten helpen je bij ...


Afspraak maken?

Vraag je je af hoe je iTunes moet synchroniseren? Onze studenten leggen het je graag uit.

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


Nuttige Tips

Wil je meer weten over iTunes synchroniseren of het installeren en gebruiken van online muziekdiensten?

Onze studenten zijn altijd bereid je slimme tips te geven over onder meer het veilig downloaden of streamen van muziek en films.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Naast hulp bij het synchroniseren van iTunes voor jezelf, kun je ook een ander blij maken met een Studentaanhuis. Met de cadeaubon geef je éénmalig computerhulp of –advies aan huis. Bestel de Studentaanhuis Cadeaubon direct.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak