Bespaar ook flink op uw vaste lasten

SAH 2015 bespaar3Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer als het gaat om de mogelijkheden om te besparen op hun vaste lasten. Jaarlijks stapt slechts minder dan 15% van de Nederlanders over naar een andere energieleverancier. Terwijl dat toch echt vaak de makkelijkste en snelste manier is om te besparen. Maar ook op de kosten voor internet, televisie en (mobiel) bellen is vaak makkelijk veel euro's te verdienen.  

Wij hebben naast slimme computerstudenten nu ook economiestudenten in dienst die veel kennis hebben van financiële zaken. Met hun expertise helpen zij u helder inzicht te krijgen in uw vaste lasten en hoe hier makkelijk op kunt besparen.

Maak een afspraak

Besparen op ....

Hoe werkt het?

Aan huis

Eén van onze goed opgeleide economiestudenten komt bij u thuis en neemt samen met u de huidige afspraken voor uw meest voorkomende vaste lasten, zoals:  energie, internet, televisie en bellen, met u door.

Vervolgens vergelijkt de student deze contracten met alle aanbiedingen en voorwaarden van andere leveranciers. Hiervoor gebruik de student een speciaal voor Studentaanhuis ontwikkelde tool. De student laat u zo snel en helder zien waar u makkelijk kunt besparen op uw huidige contracten.

Als u besluit om over te stappen naar een nieuwe leverancier voor één of meerdere diensten, dan kan de student dat meteen voor u in gang zetten. De overstapcoach zorgt dan voor de volledig overstap, regelt alles voor u en houdt u goed op de hoogte van de overstap.

U bepaalt

De student laat u zien waar u kunt besparen, maar u bepaalt of u ook daadwerkelijk wilt overstappen. U kunt er meteen voor kiezen om de overstap in gang te laten zetten door de student of dit binnen 7 dagen na de afspraak te laten weten.

Zodra u er voor heeft gekozen om over te stappen gaat de student samen met de overstapcoach voor u aan de slag om deze overstap(pen) voor u volledig te regelen. 

Elk jaar

Om er voor te zorgen dat u altijd de beste deals heeft, bewaakt de student uw contracten en neemt voordat deze afloopt contact met u op. Indien nodig bekijkt u dan opnieuw de mogelijkheden en vervolgens zorgt de student dan weer voor de eventuele nieuwe overstap.

De afspraak is snel en makkelijk gemaakt

U plant, net als bij onze computerhulp, samen met een medewerker van ons afsprakenbureau een afspraak voor onze service Bespaarhulp. U belt hiervoor op werkdagen tussen 9.00 en 20.00 uur of op zaterdagen tussen 9.00 en 13.00 met 0900 200 12 12 (60ct per gesprek).Natuurlijk kunt u ook ons online afspraakformulier invullen. 

Maak de afspraak

Wat zijn de kosten?

Bespaarhulp is één van de twee diensten van Studentaanhuis. Beide diensten vallen binnen ons lidmaatschap van €12,- per jaar. Bent u al lid voor de computerhulp dan hoeft u dus geen tweede lidmaatschap af te sluiten. Voor de afspraak rekenen wij onze standaard tarieven:

  • Voorfietskosten € 9,-
  • Kwartiertarief € 7,50 (minimale afname is 30 minuten)

Onze Partner

Voor onze service Bespaarhulp zijn wij een samenwerking aangegaan met Pricewise. 

Pricewise heeft samen met ons de techniek ontwikkeld om u makkelijk en overzichtelijk inzicht te geven in de mogelijkheden waar u kunt besparen. Onze tool vergelijkt de aanbiedingen van bijna alle leveranciers. Dit samen met het feit dat wij geen onderlinge afspraken hebben met welke leveranciers dan ook, geeft u de garantie dat u de best mogelijke deals krijgt.

Overstapcoach
Onze onafhankelijke partner Pricewise begeleidt u namens ons ook bij de overstap en kan al uw vragen simpel en snel beantwoorden. Uiteraard kunt u ten alle tijden rekenen op de service die u van ons gewend bent. 

In bijna heel Nederland

Sinds deze zomer hebben wij onze computerservice uitgebreid met de service Bespaarhulp.

Deze service is nu in bijna heel Nederland beschikbaar, maar nog niet overal. Wij werken er hard aan om overal slimme economiestudenten beschikbaar te hebben.

Fors besparen
Wilt u ook hulp bij de mogelijkheid om te besparen op uw vaste lasten? Bel ons op werkdagen tussen 9.00 & 20.00 uur en op zaterdagen tussen 9.00 uur & 13.00 uur via 0900 200 12 12 of vul onderstaand formulier in.

Afspraakformulier Bespaarhulp

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar