Bel ons Maak een afspraak

De UTP kabel aansluiten om gebruik te maken van internet? Je kunt de kabel gebruiken voor een laptop of vaste computer, net als in een televisie of ander apparaat met internetmogelijkheden. Het is belangrijk om een goede aansluiting te maken, vanaf het modem waar je gebruik van maakt.

Weet je niet goed hoe je het modem met jouw apparaat kunt verbinden, met een UTP-kabel die daarvoor geschikt is? Onze ervaren IT-studenten weten welke aansluiting je nodig hebt en kennen de kleurcodes van de verschillende draden.

Wij kunnen jouw internet kabel aansluiten en zorgen ervoor dat we de UTP-connector goed gebruiken. Ideaal om jouw computer aan te sluiten op internet met een kabel of een internet stekker aan te sluiten.

Internet stekker aansluiten

Lukt het niet om jouw internet stekker aan te sluiten? Het is een belangrijke voorwaarden om internet te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld op een vaste computer. Bovendien is het een meer betrouwbare keuze dan wifi, bijvoorbeeld voor op een laptop of op jouw televisie.

Tip: moeite om jouw TV aan te sluiten op internet? Ook dat lossen onze studenten graag voor je op.

Onze studenten kijken voor je na of je de juiste kabel hebt liggen en sluiten die voor je aan. We gebruiken de UTP connector en zorgen voor de benodigde ‘klik’ om het geheel goed aan te sluiten. Jij kunt meteen gebruik maken van internet op de vaste computer, de televisie of een ander apparaat dat we voor je aansluiten.

Let op: het is belangrijk om de UTP-kabel niet te verwarren met een telefoonkabel. De aansluitingen lijken op elkaar, maar er is sprake van minder dan de 8 benodigde draden door de internetverbinding

Internet kabel aansluiten? Studentaanhuis!

Jouw UTP kabel aansluiten en daarvoor op zoek naar ervaren specialisten? Onze IT-studenten hielpen al meer dan 100.000 tevreden klanten. Bovendien zijn we al 5x op rij uitgeroepen tot Servicebedrijf van het Jaar. We komen graag bij je langs om het probleem op te lossen, net als wanneer je andere hulp bij internet nodig hebt. We zijn jouw specialist op het gebied van internetkabels en UTP-kabels, zodat je zeker weet dat het allemaal op de juiste manier aangesloten wordt.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het aansluiten van een UTP kabel of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Internethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Hulp bij UTP kabel aansluiten | Studentaanhuis