Fiets staat tegen een muur aan bij een voordeur.
Een foto van een router

Modem of router

Vragen over jouw modem of router

Is de internetverbinding traag of ligt deze er misschien zelfs helemaal uit? Vaak is de oorzaak te vinden bij jouw modem of router. Onze student aan huis komt graag bij je langs om te kijken of deze goed zijn aangesloten en of de instellingen goed staan. Ook krijgt je tips en adviezen om dit straks zelf aan te kunnen pakken.

Onze student aan huis helpt je graag, bijvoorbeeld door:

  • De modem of router goed te installeren

    Een modem of router aansluiten. Als je de verpakking mag geloven is het allemaal erg gemakkelijk, maar in de praktijk kan dit nog best lastig zijn. Onze student laat zien waar welke kabel hoort en installeert de bijhorende software.

  • De instellingen te bekijken

    Soms verspringen de instellingen van jouw modem of router plotseling, zonder dat je erom heeft gevraagd. Onze student checkt of alles nog klopt en zorgt ervoor dat de juiste instellingen weer worden ‘aangezet’.

  • De modem of router te resetten

    Ligt de internetverbinding er plotseling uit of is deze erg traag? Soms is de reden onduidelijk en volstaat het om het apparaat even uit en weer aan te zetten. Onze studenten kunnen voordoen hoe je dit doet.


Afspraak maken?

Werkt jouw modem of router niet naar behoren?

Maak direct een afspraak en bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur via 088 2200 200. Je kunt ook het online aanvraagformulier invullen. Onze studenten helpen je natuurlijk graag, ook 's avonds en in het weekend.


De Studentaanhuis Cadeaubon

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Verras een ander met de Studentaanhuis Cadeaubon en geef een computerhulp- of les cadeau.

Bestel de Cadeaubon

Onze vriendelijke tarieven

€ 9

per afspraak

+

Voorfietskosten

Kosten zijn per afspraak

€ 7,50

per kwartier*

Kwartier tarief

*Minimale afname is 30 min.

€ 12

per jaar

Lidmaatschap

Gaat in bij de eerste afspraak