Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Van de belangrijkste bestanden en gegevens op jouw tablet een back-up laten maken? Een back-up is de beste bescherming tegen verlies van foto’s, belangrijke bestanden en andere gegevens die je echt niet kwijt wilt raken.

Onze ervaren IT-studenten helpen je graag een back-up te maken van jouw tablet. Ze laten je zien of dit eerder al eens gebeurd is en wanneer dat was. Wij voorkomen dat jouw mooiste foto’s en belangrijke bestanden verloren gaan, als er een keer iets aan de hand is met het mobiele apparaat.

Back-up maken van jouw tablet: 1.000+ ervaren IT-studenten

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten kunnen werken met iedere iPad en iedere Android-tablet, kennen de apparaten en weten hoe we daarmee een back-up moeten maken. Samen met jouw kiezen we de foto’s, belangrijke bestanden en andere gegevens die je graag wilt beschermen tegen een mogelijk verlies.

Trustpilot: "Julian heeft mij weer uitstekend geholpen. Ik weet nu hoe ik een back-up van de foto's op mijn tablet kan maken." - Visser (4 sterren)

Voor Android en iPad

Een back-up maken van jouw tablet en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Wij kennen de juiste stappen voor Android en voor een iPad, zodat jouw gegevens en foto’s netjes beschermd zijn bij eventuele problemen of een crash. Na een back-up voor jouw tablet kun je daar weer zorgeloos gebruik van maken.

Heb je specifieke vragen over de hulp bij een back-up voor jouw tablet of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Back-up van jouw tablet: Android en iPad | Studentaanhuis