Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw tablet installeren, maar weet je niet goed waar te beginnen of waarop te letten? De eerste installatie van een tablet is erg belangrijk, omdat je daarmee de basis legt voor goed gebruik.

Onze ervaren IT-studenten kunnen jouw tablet instellen om er goed gebruik van te maken. Wifi installeren en gebruikersprofielen aanmaken voor iedereen in huis. Je kiest voor een perfecte start.

Trustpilot: "Goede en snelle hulp bij instellen en synchroniseren van een nieuwe tablet." - Ans (5 sterren)

Tablet instellen: wifi, gebruikersprofielen en meer

Een tablet instellen? Dat vraagt om de configuratie van de wifi-verbinding, gebruikersprofielen en andere belangrijke instellingen. Door dat één keer goed te doen kun je daarna optimaal gebruik maken van de tablet.

Onze IT-studenten weten voor Android en iOS van Apple welke instellingen belangrijk zijn en hoe jij er optimaal mee aan de slag kunt. We voorkomen problemen als we de tablet instellen, configureren jouw wifi-netwerk en maken bijvoorbeeld de gewenste gebruikers voor je aan.

Installeren en instellen: klaar voor gebruik

We kunnen jouw tablet installeren, zodat jij er meteen gebruik van kunt maken. Kijk zelf mee tijdens het instellen en geef je voorkeuren door, of laat het aan ons over en neem de tablet gebruiksklaar van ons over. Wij zorgen ervoor dat je er meteen mee aan de slag kunt, op de manier zoals jij de tablet na de installatie wilt gebruiken.

Trustpilot: "De student kwam voor installatie van een PenTablet. Dat heeft hij uitstekend gedaan. Daarnaast had ik nog een vraag over OneDrive en de back-up. Ook daarop wist hij antwoord. Ik ben super geholpen. Met dank weer!" - Meyer (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw tablet te installeren of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Tablet installeren? Onze studenten helpen je graag! | Studentaanhuis