Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw tablet opschonen, zodat die weer snel, veilig en betrouwbaar werkt? Een tablet wordt na verloop van tijd steeds langzamer. Dat komt door allerlei data en gegevens die het apparaat verzameld, waardoor er een digitale stapel rommel ontstaat waar de processor zich doorheen moet worstelen om de juiste app te vinden of om het juiste bestand dat je zoekt te tonen.

Wil je jouw tablet weer sneller maken? Onze deskundige IT-studenten kunnen je helpen bij het opschonen van de tablet. We halen de bestanden weg die je niet meer nodig hebt, kijken belangrijke zaken na en zorgen er bijvoorbeeld voor dat het geheugen niet te vol zit. Een opfrisbeurt voor jouw tablet, zodat je er weer vlot gebruik van kunt maken en je alle apps kunt openen die je nodig hebt.

Trustpilot: "Goed geholpen. De tablet is helemaal opgeschoond en werkt weer zoals het moet." - Pieters (4 sterren)

Opschonen tablet: geheugen vol en andere zaken

We kunnen jouw tablet opschonen en voor je nagaan welke bestanden weg kunnen en waar het systeem nog wel gebruik van maakt. Op die manier zullen we jouw tablet schoonmaken, zodat die weer een stuk sneller werkt en je daar weer veiling en lang mee vooruit kunt.

Raakt het tablet geheugen vol of merk je dat het apparaat af en toe vastloopt? Dat zijn tekenen aan de wand dat een schoonmaakbeurt een goed idee is. Wij zorgen er daarmee voor dat we foutmeldingen verhelpen, dat de tablet sneller opstart en dat je zonder problemen alle apps kunt openen die je wilt gebruiken.

Tablet schoonmaken: snelheid terug

We kunnen jouw tablet opschonen en op die manier de snelheid terugbrengen. Dat doen we voor tablets met Android, net als voor ieder type iPad. Onze ervaren IT-studenten kennen de data die de tablets verzamelen en weten wat er aan de andere kant nodig is om die goed te laten werken. We gaan er graag voor je mee aan de slag, net als voor onze andere meer dan 100.000 tevreden klanten.

Trustpilot: "Mijn tablet was 'vol' en is helemaal opgeschoond. Ik ben daar heel blij mee!" - Smit (4 sterren)

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw tablet op te schonen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Tablet opschonen: maak je tablet weer snel! | Studentaanhuis