Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Wil je een reset voor Android uitvoeren? Door Android terug te zetten naar de fabrieksinstellingen kun je de telefoon opnieuw instellen. De beste keuze als jouw smartphone helemaal niet meer reageert of als je met een schone lei wilt beginnen.

Een Android herstellen? Dat kan met een soft-reset of een hard-reset. Pas op met een harde reset, omdat daardoor gegevens verloren zullen gaan. Jouw foto’s, contacten en andere belangrijke gegevens zijn mogelijk niet meer beschikbaar nadat je de reset hebt gedaan.

Soft-reset of hard-reset: oplossing bij problemen

Wil je een Android soft-reset of hard-reset laten uitvoeren om de telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen? Onze ervaren IT-studenten helpen je eerst een Android back-up te maken, om jouw gegevens veilig te stellen. Daarna kun je zonder problemen de Android telefoon herstellen, bijvoorbeeld als het niet meer lukt om gebruik te maken van bepaalde apps.

De fabrieksinstellingen voor Android terugzetten? Je stelt de telefoon als het ware opnieuw in. Alle gegevens en instellingen gaan verloren, zodat je helemaal opnieuw kunt beginnen. Zonder vervelende foutmeldingen en zonder ‘vol geheugen’. De makkelijkste manier om met een schone lei te beginnen, al is het belangrijk om goed te weten hoe je dit moet aanpakken.

Android naar fabrieksinstellingen

Heb je Android problemen en wil je jouw Android terug naar de fabrieksinstellingen? Onze ervaren IT-studenten gaan er voor je mee aan de slag. We maken een back-up, stellen vast wat er aan de hand is en zorgen ervoor dat je jouw telefoon weer zonder problemen kunt gebruiken.

Tip: wil je jouw Android smartphone na het herstel meteen opnieuw laten installeren? Wij zorgen voor het volledig installeren van Android apps en helpen je bijvoorbeeld contacten uit een back-up terug te zetten om daar weer gebruik van te maken. Na het herstel naar de fabrieksinstellingen werkt jouw Android-smartphone weer volledig zonder problemen.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het herstellen van jouw Android telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Android herstellen: terug naar fabrieksinstellingen | Studentaanhuis