Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Wil je een Android back-up laten maken? Voorkom dat je de mooiste foto’s verliest, bestanden verloren gaan en dat je al jouw contacten kwijt raakt als er onverhoopt iets met je Android telefoon gebeurt.

Een back-up voor Android voorkomt dat je de belangrijkste data van jouw telefoon verliest, bijvoorbeeld als een app niet meer werkt of als het besturingssysteem crasht. Het zijn problemen die helaas regelmatig voorkomen, zowel tijdens updates van het systeem als bij het normale gebruik van jouw smartphone.

Wil je een back-up maken van Android of juist een back-up terug laten zetten? Onze ervaren IT-studenten weten hoe ze jouw gegevens moeten back-uppen en hoe ze jouw foto’s, gegevens en bestanden of contacten goed kunnen terugzetten om er weer gebruik van te maken.

Android back-up maken

Ben je bang voor veelvoorkomende Android problemen en wil je voorkomen dat jouw foto’s en video’s van de leukste momenten met vrienden of die leuke vakantie verloren gaan? Tijdens een crash van het besturingssysteem of als er iets kapot gaat, kun je veel gegevens verliezen. Soms biedt een soft-reset de gewenste oplossing, maar vaak is er een hard-reset nodig. Dat betekent dat jouw telefoon teruggaat naar de fabrieksinstellingen. Alle gegevens, foto’s, video’s en apps gaan verloren. Zou je geen back-up hebben? Dan moet je helemaal opnieuw beginnen en ben je al deze bestanden en gegevens kwijt.

Trustpilot: "Fijn, snel en zeer prettig/vriendelijk geholpen, te beginnen met de back-up maken op mijn Android toestel. Ruud kon gelukkig dezelfde dag al komen! Het was mij weer een genoegen!" - Leo (5 sterren)

Onze ervaren IT-studenten helpen je een back-up te maken van Android, waarmee je dit verlies kunt voorkomen. Handig om af en toe te doen, bijvoorbeeld voordat je een update wilt laten uitvoeren. Van bepaalde apps die je vaak gebruikt of van het complete Android-systeem. Met een back-up voorkom je dat je bij problemen alles kwijtraakt.

Android back-up terugzetten

Een Android back-up terugzetten nadat je die eerder hebt laten maken? Wij zorgen ervoor dat we alle foto’s, video’s, contacten, apps en andere belangrijke gegevens voor je terugzetten. De makkelijkste manier om jouw Android smartphone te herstellen, bijvoorbeeld na een update van het systeem of na problemen met een app. Onze tevreden klanten geven ons gemiddeld een 9+, dus we zijn ook jou graag met onze uitstekende service van dienst.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het maken van een back-up op jouw Android telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Back-up-maken van Android | Studentaanhuis