Bel ons Maak een afspraak

Gegevens overzetten naar Android? Wij kunnen jouw apps, foto’s, video’s en bijvoorbeeld contacten voor je overzetten. Handig als je een nieuwe telefoon hebt, waar je gebruik van wilt maken zoals je dat ook met de oude deed.

Wil je alle apps die je op de oude telefoon had ook weer op de nieuwe gebruiken? Wij brengen in kaart om welke apps het gaat, hoe we die voor je kunnen overzetten en waar we rekening mee moeten houden. Bovendien zorgen we ervoor dat we jouw contacten en andere belangrijke gegevens meteen overzetten. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een Android back-up te maken of door het automatisch verbinden met je nieuwe telefoon.

Android gegevens overzetten: contacten en meer

Heb je Android problemen en wil je Android gegevens overzetten, zonder alle contacten handmatig over te moeten typen? Onze ervaren IT-studenten kennen de juiste apps en instellingen om de gegevens vanaf jouw oude telefoon te importeren. We verzamelen de namen en telefoonnummers, net als e-mailadressen en andere gegevens die je weer wilt gebruiken. Op de nieuwe telefoon zorgen we ervoor dat we die gegevens weer netjes voor je plaatsen.

Wil je jouw oude Android telefoon overzetten naar de nieuwe, zodat je daar weer mee kunt werken zoals je dat gewend bent? Wij kunnen allerlei gegevens voor je overzetten:

  • Contacten: inclusief telefoonnummers, e-mailadressen en andere gegevens
  • Foto's en video's
  • Bestanden en belangrijke gegevens

We kunnen er in veel gevallen zelfs voor zorgen dat je de instellingen zoals je die had op de nieuwe telefoon weer kunt gebruiken. We kunnen jouw complete Android telefoon overzetten, zodat je daar mee aan de slag kunt zoals je dat gewend bent.

Je hebt een nieuwe telefoon, waarop je natuurlijk jouw Google-account weer kunt gebruiken. Met toegang tot de contacten, jouw foto’s en video’s, bestanden, belangrijke gegevens en natuurlijk jouw e-mail.

Apps overzetten naar nieuwe telefoon met Android

Wil je al jouw apps in één keer overzetten naar jouw nieuwe telefoon met Android of stap je over van een Android naar een iPhone of andersom? Onze ervaren IT-studenten weten wat er moet gebeuren om dit op de juiste manier te doen. Wij gaan er voor je mee aan de slag en leggen je ondertussen natuurlijk uit hoe we het voor je aanpakken en wat we voor je doen.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het overzetten van gegevens op je Android telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Gegevens overzetten Android | Studentaanhuis