Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Hoe maak je een back-up van jouw telefoon? Een belangrijke vraag, waar niet iedereen goed uitkomt. Dat is niet erg, omdat we je daar goed bij kunnen helpen. Wij maken de back-up van jouw telefoon, zodat jouw foto’s, video’s, contacten, apps en andere belangrijke gegevens niet verloren gaan als er onverhoopt iets mis gaat met je telefoon.

Trustpilot: "Hij heeft mij goed geholpen. Foto's overzetten van smartphone naar computer is nu duidelijk en ik kan ook nog makkelijker een back-up maken van mijn telefoon. Prima hulp met veel vaardigheden!" - Helen (4 sterren)

Een ongeluk zit in een klein hoekje, vooral bij smartphones. Soms start een app niet meer of wil de telefoon zelfs helemaal niet meer aan gaan. Kun je dan niet terugvallen op een back-up? Dan kan het zijn dat jouw jouw foto’s, video’s en bijvoorbeeld contacten verloren gaan. Erg vervelend, omdat het veel tijd kost de contacten weer opnieuw in te voeren, alle instellingen weer terug te zetten en apps te installeren. En foto’s en video’s krijg je soms zelfs helemaal niet meer terug.

Hoe maak ik een back-up van mijn telefoon?

Hoe je een back-up maakt van jouw telefoon hangt af van het besturingssysteem dat je gebruikt. Onze studenten zorgen ervoor dat ze een back-up maken voor Android, net als ze ook regelmatig een back-up maken voor iPhone. Ook kunnen we een gemaakte back-up netjes voor je terugzetten of instellen dat de telefoon voortaan zelf periodiek back-ups zal maken. Het is de beste manier om nooit meer foto’s, video’s, contacten en andere gegevens te verliezen.

Telefoon back-up maken

Van jouw telefoon een back-up maken en daarvoor op zoek naar specialisten? Onze deskundige IT-studenten hebben zelf een smartphone en maken regelmatig back-ups van alle belangrijke bestanden en gegevens. We weten goed wat daarbij komt kijken en ook hoe we die automatisch voor je kunnen instellen.

Trustpilot: "Vriendelijke en kundige student zorgt dat ik weer kan e-mailen en legt goed uit hoe een back-up van de telefoon naar de pc en harde schijf gezet kan worden. Heel blij mee!" - Marian (5 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij het maken van een back-up op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Back-up maken van jouw telefoon | Studentaanhuis