Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Wil je e-mail op jouw telefoon instellen? Op smartphones kun je mails ontvangen en versturen, gewoon vanaf de bank of als je onderweg bent. Weet je niet goed welke instellingen je daarvoor nodig hebt of lukt het niet met de mailserver, POP, IMAP3 en andere ingewikkelde termen? Wij helpen je er mee op weg, en kunnen e-mail instellen voor Android, e-mail instellen op een iPhone en alle andere besturingssystemen.

Mail op telefoon instellen

Wil je mail op jouw telefoon instellen? We helpen je op weg met Gmail, Hotmail, Ziggo Mail of bijvoorbeeld jouw accounts die je ook in Outlook gebruikt. We stellen je e-mail voor je in, zowel om mails te versturen als om die te ontvangen. Bovendien zorgen we voor een handige notificatie als je een mail ontvangt en leggen we je graag uit hoe je een bijlage kunt toevoegen.

Tip: problemen met e-mail op jouw telefoon? We helpen je dit opnieuw in te stellen, door de juiste gegevens en instellingen te kiezen.

Mail instellen op telefoon

Onze ruim 1.000 professionele IT-studenten weten hoe ze mail moeten instellen op jouw telefoon. Ze gebruiken hun e-mail ook zelf op hun mobiele telefoon, waardoor ze precies weten hoe ze de mail in moeten stellen. Onze tevreden klanten waarderen onze inzet gemiddeld met een 9+, een cijfer waar wij erg trots op zijn.

Trustpilot: "Victor heeft mij heel goed geholpen. Nu ook eindelijk e-mail ingesteld op mijn smartphone en alles opgeschoond." - Bep (4 sterren)

Heb je specifieke vragen over hulp bij het instellen van e-mail op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
E-mail instellen op jouw telefoon | Studentaanhuis