Bel ons Maak een afspraak

Gegevens van jouw oude iPhone overzetten nu je een nieuwe hebt gekocht? Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten zorgen ervoor dat je jouw nieuwe telefoon precies zo kunt gebruiken als de oude. We zetten jouw gegevens over, inclusief foto’s, video’s, contacten, apps en zelfs de instellingen kunnen we zonder problemen voor je terugzetten.

We kunnen jouw iPhone contacten overzetten, zodat je die niet stuk voor stuk hoeft over te nemen. In plaats daarvan is dit binnen een paar minuten automatisch geregeld. We zorgen ervoor dat de oude en nieuwe iPhone met elkaar kunnen communiceren, zodat alle gegevens en instellingen makkelijk en snel overgezet kunnen worden naar je nieuwe iPhone. Deze kun je dan weer gebruiken zoals je gewend bent.

Gegevens naar nieuwe iPhone

Heb je iPhone problemen of wil je gegevens laten overzetten naar een nieuwe iPhone? Uiteraard kunnen we dit voor je doen van een kleiner en ouder model naar een grotere en nieuwe telefoon, net als naar iedere andere uitvoering. Heb je een nieuwe iPhone gekocht en wil je die gebruiken zoals je dat gewend bent? Onze professionele IT-studenten gaan er graag voor je mee aan de slag.

Trustpilot: "Thomas heeft me geweldig goed geholpen met het overzetten van gegevens van mijn iPhone." - Henry (4 sterren)

We zorgen er op de nieuwe iPhone voor dat je de beschikking hebt over alle gegevens, zoals dat bij de oude ook het geval was. We loggen voor je in met jouw iCloud-account en zetten alles terug zoals je dat gewend bent. Het is de beste manier om een nieuwe iPhone te installeren, zodat je daar weer snel en zonder problemen gebruik van kunt maken.

Contacten, foto's en apps

Benieuwd welke gegevens we voor je kunnen overzetten als je een nieuwe iPhone koopt? We zetten er een aantal voor je op een rij:

  • Contacten
  • Foto's
  • Video's
  • Instellingen
  • Notities
  • Apps

We kunnen in principe alles van je oude iPhone overzetten naar de nieuwe. Dat doen we vanuit iCloud of via de computer met een reservekopie, afhankelijk van hoe je die altijd maakte.

Tip: nog niet eerder een reservekopie gemaakt van jouw oude iPhone? Geen probleem, dit doen we graag voor je. We verzamelen alle apps, contacten, foto’s, video’s en andere gegevens die je graag wilt overzetten. Op de nieuwe iPhone zetten we die back-up terug, zodat je daar meteen weer gebruik van kunt maken.

iPhone gegevens overzetten

We kunnen jouw iPhone gegevens overzetten vanaf de computer of via iCloud. In dat tweede geval maken we gebruik van gegevens in de cloud. We configureren meteen het internet op de iPhone, zodat je daar ook mee aan de slag kunt. Dat doen we via wifi, zodat je daar thuis goed gebruik van kunt maken.

Uiteraard kunnen we ook meteen voor je instellen dat de nieuwe iPhone voortaan automatisch back-ups zal maken. Dat gebeurt doorgaans iedere nacht als de telefoon aan de oplader ligt, door de oude back-up steeds te overschrijven. Doet je iPhone niets meer of werkt deze niet meer zoals je gewend bent? Dat hoeft geen probleem te zijn, omdat er een reservekopie beschikbaar is die je weer terug kunt zetten.

We kunnen op meerdere manieren jouw iPhone gegevens overzetten, zowel van een oude naar een nieuwe telefoon als van het moment waarop die nog werkte naar het moment waarop er problemen zijn ontstaan. Waar het je ook om gaat, wij zorgen ervoor dat we jouw contacten, foto’s, video’s, apps en andere gegevens veiligstellen.

Ervaren IT-studenten

We werken met een team van meer dan 1.000 ervaren IT-studenten. Zij hebben in veel gevallen zelf een iPhone, waardoor ze heel goed weten hoe ze gebruik kunnen maken van een reservekopie en hoe ze gegevens overzetten. Ze leggen je precies uit wat ze tijdens de afspraak doen, wat je eventueel een volgende keer zelf kunt doen en hoe je kunt voorkomen dat je gegevens verloren gaan.

Onze tevreden klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,0, een cijfer waar we erg trots op zijn. We helpen ook jou graag bij het overzetten van gegevens naar een nieuwe iPhone, net als bij andere problemen die je met deze verder betrouwbare smartphone kunt ervaren.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het overzetten van gegevens op jouw iPhone of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Gegevens overzetten naar nieuwe iPhone | Studentaanhuis