Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Geen wifi verbinding op jouw telefoon, en weet je niet goed wat er aan de hand is? Als jouw telefoon geen verbinding maakt met wifi helpen we je daar graag bij. We stellen het netwerk op de juiste manier voor je in en kijken het netwerk bij je thuis of op de zaak voor je na.

Soms is er sprake van een authenticatieprobleem met wifi op jouw smartphone. Je ziet wel het symbool voor de wifi-verbinding, terwijl je geen verbinding hebt met internet. Dat kunnen we goed voor je oplossen, zodat je thuis of op de zaak gewoon gebruik kunt maken van internet.

Telefoon maakt geen verbinding met wifi

Maakt jouw telefoon geen verbinding met wifi, of lukt het niet meer om jouw telefoon automatisch te verbinden? In de beide gevallen erg vervelend, maar dat kunnen we gelukkig goed voor je oplossen. We kijken de instellingen van jouw wifi-netwerk voor je na, net als die op je telefoon. Met de juiste gegevens zorgen wij ervoor dat je snel weer verbonden bent met internet.

Trustpilot: "Prima geholpen met instellen van internet op tablet en smartphone." - Dora (5 sterren)

Geen wifi op telefoon

Geen wifi op jouw telefoon en wil je dat snel opgelost hebben? Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten hebben veel ervaring met het instellen van internet op Android, het instellen van internet op een iPhone en natuurlijk ook alle andere besturingssystemen en soorten smartphones, zodat we je daar goed mee kunnen helpen. Dat doen we natuurlijk snel, betrouwbaar en deskundig, net als voor al onze andere tevreden klanten.

Heb je specifieke vragen over hulp bij internet op jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Geen internet op mijn telefoon | Studentaanhuis