Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Stel, Tele2 TV werkt niet: wat doe je dan? Als je slecht of geen beeld hebt kan er helaas van alles aan de hand zijn. Heel vervelend, vooral als je vanavond een leuk programma wilt kijken of als je jouw favoriete serie nu niet kunt volgen. Wij zoeken voor je uit wat er aan de hand is en lossen de Tele2 TV problemen graag voor je op. We zorgen ervoor dat het signaal weer goed wordt doorgegeven of dat we nieuwe apparaten aansluiten, zodat je kunt genieten van jouw favoriete programma’s, series en films.

Soms is er een storing, maar ook in andere gevallen komt het voor dat Tele2 TV het niet doet. Wij brengen de problemen in kaart, in eerste instantie telefonisch. Aan de hand daarvan plannen we een afspraak met één van onze slimme studenten voor je in. We komen bij je thuis langs en we gaan niet weg voordat Tele2 TV weer werkt op de manier zoals je dat gewend bent.

Tip: ervaar je Telfort TV problemen of gebruik je een andere provider? Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten hebben veel ervaring met de verschillende providers, waardoor we je daar goed mee van dienst kunnen zijn.

Hulp bij TV problemen bij Tele2

Zoek je hulp bij TV problemen bij Tele2? Als Tele2 TV het niet doet kan het gaan om een storing, maar in de meeste gevallen is er meer aan de hand. We zullen doorgaans beginnen met een reset van jouw systeem, omdat het in sommige gevallen lukt om het op die manier weer te laten werken. Je geeft het systeem als het ware de kans om even opnieuw op te starten, zonder de TV problemen die er blijkbaar zijn ontstaan.

Als je gebruik maakt van Tele2 TV kijk je eigenlijk televisie via internet. Dat is een moderne oplossing met allerlei mogelijkheden, maar kan ook kwetsbaar zijn als het een keer niet werkt. Op het moment dat jouw Tv-signaal niet beschikbaar is kan dat liggen aan de televisie of bijvoorbeeld aan de internetverbinding. Je kunt jouw favoriete series en programma’s niet kijken, waardoor het belangrijk is om de problemen op te lossen. Wij kijken zowel het televisiesignaal als het internet voor je na, zodat de beiden weer zullen werken.

Ziggo TV problemen: aansluiten, installeren en instellen

Benieuwd hoe we je kunnen helpen bij Tele2 TV problemen? Dat kan in ieder geval op 3 verschillende manieren:

  • TV aansluiten

    Jouw Tele2 TV aansluiten? We kunnen je helpen met de aansluiting van de TV. En gaat het je om de aansluiting op het abonnement, met de keuze voor de juiste instellingen? We hebben dat vaker gedaan, voor veel van onze tevreden klanten. We leggen je ondertussen uit wat we doen, zodat je de volgende keer wellicht zelf weet wat er aan de hand is.

  • TV installeren

    Wil je jouw TV installeren, inclusief de HD-zenders om daar in hoge kwaliteit naar te kijken? We zorgen ervoor dat we alle zenders installeren, uiteraard in de volgorde waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het gaat om Tele2 zenders zoals we ook de KPN zenders kunnen installeren, uiteraard zonder dat je er zelf mee aan de slag hoeft.

  • TV instellen

    Jouw TV instellen of gaat het je om de afstandsbediening die je bij Tele2 kunt gebruiken? Het lijkt een complex apparaat, maar met een paar van onze handige tips wordt het heel eenvoudig om er gebruik van te maken. Wij zorgen ervoor dat jij op een makkelijke manier televisie kunt kijken. En werkte het tijdelijk niet? We lossen het voor je op en stellen alles opnieuw in, zodat je daar weer zonder problemen TV kunt kijken.

Tele2 TV doet het niet

Doet Tele2 TV het niet en ben je benieuwd wat er aan de hand is? Wij zoeken het voor je uit, geven je aan waar het mis gaat en kunnen dat natuurlijk netjes voor je oplossen. Dat doen we telefonisch met een paar handige tips of door je langs te komen, als dat op afstand niet lukt. We zorgen er op die manier voor dat Tele2 TV weer werkt zoals je dat gewend bent. Of we sluiten een tweede TV voor je aan, afhankelijk van het probleem waar jij mee te maken hebt.

Onze meer dan 1.000 ervaren IT-studenten bieden je graag hulp bij jouw TV. Dat geldt voor TV van Tele2, net als bij de andere providers waar je een abonnement kunt afsluiten. We hielpen op die maner al meer dan 110.000 tevreden klanten. We laten ook jou graag zien waarom anderen zo tevreden over ons zijn.

Televisiehulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van televisies. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Tele2 TV problemen: TV werkt niet | Studentaanhuis