Trage computer sneller maken

Vaak ontstaat een trage computer door jarenlang gebruik. Elke keer dat u de pc gebruikt, laat u sporen achter. Dit zijn bijvoorbeeld downloads en tijdelijke bestanden. Ook een virus of achterstallige updates kunnen een trage computer veroorzaken. Onze student komt graag bij u langs om uw pc een opfrisbeurt te geven.

Wij helpen uw trage computer sneller maken, bijvoorbeeld door:

  • Ongebruikte programma’s te verwijderen

Staan er programma’s en bestanden op uw computer die u niet meer gebruikt? Zelfs als u de programma’s verwijdert, kan er data achterblijven. Deze data neemt veel ruimte in beslag, waardoor een trage computer ontstaat.

  • Systeemupdates te installeren

De software van uw pc updaten zorgt ervoor dat deze soepel blijft werken en dat de beveiliging up-to-date blijft. De student kan dit voor u regelen en geeft u graag aanvullend advies hoe u zelf regelmatig updates kunt installeren.

  • De harde schrijf te defragmenteren

In de loop der jaren komen opgeslagen bestanden verspreid (gefragmenteerd) over het geheugen van uw pc te staan. Dit veroorzaakt een trage computer. Onze student kan op een veilige manier uw harde schijf defragmenteren.

Afspraak maken?

Wie kent het niet: uw pc of laptop start tergend langzaam op... Wilt u dat een student uw computer weer sneller maakt? Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur met 0900 200 12 12 (60ct per gesprek) of vul het aanvraagformulier in. Wij bellen u binnen één of twee werkdagen terug om een afspraak te maken. Vaak kan er al binnen twee dagen een student bij u langskomen, overdag of ’s avonds en ook in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme economie- en computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2016 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Computerles aan huis

Bij ons is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een student voor een privéles aan huis.

De les kan gaan over een onderwerp naar keuze, zoals veilig internetten, e-mail, Word en Excel. U kunt ook een lijstje voorbereiden met een aantal computervragen naar keuze. De student legt het u rustig en stap voor stap uit.

De Studentaanhuis.nl Cadeaubon

Na onze Computer-APK kunt u de computer weer veilig gebruiken. Zeker als u via internet bankiert, is een jaarlijkse Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ absoluut noodzakelijk. Naast advies voor uzelf, kunt u ook een ander blij maken met de Computer-APK met 'Veilig Online Check'. Met de Studentaanhuis.nl Cadeaubon geeft u éénmalig computerhulp aan huis.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar