Fotocamera instellen en gebruiken

Heeft u een nieuwe fotocamera? Dan valt er waarschijnlijk nog veel te ontdekken. Onze studenten helpen graag met de juiste instellingen en laten zien hoe u gemaakte foto’s eenvoudig op uw computer kunt zetten en veilig kunt delen via Facebook of Twitter. Foto’s bewerken? Ook hier kan onze student aan huis bij helpen.

Onze studenten helpen u graag, bijvoorbeeld door:

  • De instellingen goed te zetten

Op uw fotocamera vindt u vaak een ‘draaischijfje’ met allerlei symbooltjes, waaronder een hartje en bloem. Onze student aan huis laat u zien in welke situatie u welk symbooltje moet gebruiken om de mooiste foto’s te maken.

  • Eventuele software te installeren

Soms is er software nodig. Bijvoorbeeld als u de foto’s op uw computer wilt zetten of als u de foto’s wilt bewerken met een speciaal programma. Onze student helpt u hierbij en laat zien hoe u dit voortaan zelf kunt installeren.

  • Foto’s op uw computer te zetten of verwijderen

Hoe zet u foto’s vanaf uw fotocamera op de computer? Vaak gaat dit via een usb-kabel, maar het kan soms ook via de sd-kaart. Onze student geeft tips. Ook laat hij of zij zien hoe u mislukte foto’s van de camera kunt verwijderen.

Afspraak maken?

Wilt u ook handige tips en trucs voor gebruik van uw nieuwe fotocamera? Onze studenten staan voor u klaar, óók s’ avonds en in het weekend. Maak direct een afspraak. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur op 0900 200 12 12 (60ct per gesprek) en maak een afspraak met één van onze studenten. Of vul het online aanvraagformulier in.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Tip fotocamera: back-up maken

Stelt, u hebt al uw foto’s netjes opgeslagen op uw computer. Van familiefoto’s tot vakantiekiekjes. Maar plotseling crasht de computer… en u heeft de foto’s nergens anders opgeslagen! Voorkom dat u in één keer al uw dierbare foto’s kwijtraakt en maak regelmatig een back-up van uw bestanden. Onze student geeft graag tips.

Verras iemand met een ‘student aan huis’

Kent u iemand met een nieuwe fotocamera? Of met een andere computervraag? Doe hem of haar advies of ondersteuning cadeau, met de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Deze bon geeft recht op één keer hulp of les aan huis.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar