Hulp bij iTunes synchroniseren

U heeft altijd muziek en films bij de hand door iTunes niet alleen op uw pc, maar tegelijkertijd op uw iPod, iPad of iPhone te installeren. Onze studenten helpen u graag om iTunes te synchroniseren.

Met iTunes heeft u geen cd’s meer nodig. Met deze online muziekdienst luistert u gemakkelijk overal muziek. Ook kunt u er films mee afspelen. iTunes kan aangesloten worden op hifiapparatuur. In de iTunes Store kunt u muziek en films kopen. iTunes synchroniseren is dus zeker de moeite waard.

Onze studenten helpen u bij

Afspraak maken?

Vraagt u zich af: hoe u iTunes moet synchroniseren? Onze studenten leggen het u graag uit. Bel op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur 0900 200 12 12 (60ct per gesprek) of vul het aanvraagformulier in. Wij bellen u binnen één of twee werkdagen terug om een afspraak te maken. Vaak kan er al binnen twee dagen een student bij u langskomen, overdag of ’s avonds en ook in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Nuttige Tips

Wilt u meer weten over iTunes synchroniseren of het installeren en gebruiken van online muziekdiensten?

Onze studenten zijn altijd bereid u slimme tips te geven over onder meer het veilig downloaden of streamen van muziek en films.

Studentaanhuis.nl Cadeaubon

Naast hulp bij het synchroniseren van iTunes voor uzelf, kunt u ook een ander blij maken met een ‘student aan huis’. Met de cadeaubon geeft u éénmalig computerhulp of –advies aan huis. Bestel de Studentaanhuis.nl Cadeaubon direct.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar