Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Ben jij het wachtwoord van jouw tablet vergeten of is jouw tablet heel traag geworden? Dan is resetten de mogelijke oplossing. Lees hieronder de tips hoe jij zelf jouw tablet reset. Is het daarna nog niet gelukt? Neem dan contact met ons op en dan schiet een van onze studenten jou zo snel mogelijk te hulp, zodat jij jouw tablet weer spoedig kan gebruiken!

Tablet resetten: wachtwoord vergeten

Wij kunnen jouw tablet resetten als je het wachtwoord bent vergeten. We zetten het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen (iPad) of zullen die opnieuw voor je installeren (Android). Op die manier beginnen we helemaal opnieuw, alsof de tablet net uit de doos komt.

Het grote voordeel daarvan is dat we de tablet automatisch zullen opschonen en leegmaken. De tablet werkt weer net zo snel als toen je die kocht en biedt weer de volledige opslagruimte om zelf te gebruiken.

Trustpilot: "Prima geholpen met het resetten van mijn tablet." - Wim (5 sterren)

Tablet herstellen: zorg voor een back-up

Als de tablet hersteld moet worden, kan het zijn dat persoonlijke en belangrijke gegevens verloren gaan. Je kunt grote teleurstellingen voorkomen door regelmatig een back-up te maken van deze bestanden en gegevens. Na het herstellen van de tablet zetten onze professionele IT-studenten de bestanden terug en ben je deze dus niet voorgoed kwijt.

Ervaren IT-studenten: vakkundige aanpak

Onze ervaren IT-studenten weten hoe ze jouw tablet kunnen herstellen, ook als je jouw wachtwoord vergeten bent. Dat geldt voor een Android-tablet en voor een Apple iPad, waardoor we je met alle modellen goed van dienst kunnen zijn.

Heb je specifieke vragen over de hulp om jouw tablet te herstellen of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Tablethulp nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tablets. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Tablet herstellen: resetten | Studentaanhuis