Bel ons Maak een afspraak
Direct contact?

Jouw telefoon herstellen, maar weet je niet hoe je dat zelf kunt doen? Wij kunnen een GSM herstellen als die niet meer opstart, als bepaalde applicaties niet werken of als je andere problemen ervaart.

Kun je jouw foto’s niet meer openen of lukt het niet om een bericht via WhatsApp te versturen? Het kan liggen aan de applicatie, aan jouw telefoon, aan de instellingen of aan het (wifi)netwerk waar je gebruik van maakt. Er kunnen verschillende oorzaken zijn, dus daar gaan we eerst voor je naar op zoek. We stellen vast wat er aan de hand is, om daarna jouw telefoon te herstellen.

GSM herstellen: terug naar fabrieksinstellingen

Wil je jouw telefoon resetten om daar helemaal opnieuw gebruik van te maken? We spreken dan van ‘het terugzetten naar de fabrieksinstellingen’. Het is de beste en snelste methode om de telefoon helemaal te wissen, zowel de bestanden en data als de instellingen die je hebt gekozen. Na de reset van jouw GSM of smartphone kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Ideaal als je een tweedehands telefoon koopt of als je jouw model wilt verkopen aan iemand anders.

Trustpilot: "Vakkundig geholpen door Studentaanhuis. Nam alle tijd om de telefoon te herstellen en gaf daar duidelijke uitleg bij." - Ron (5 sterren)

Let op: laat je jouw telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen? Alle gegevens en instellingen gaan verloren, inclusief foto’s, video’s, contacten, apps en andere bestanden op het interne geheugen. Het is belangrijk dat je een back-up maakt van je telefoon en alle belangrijke bestanden en gegevens, zodat die niet verloren gaan.

Wil je jouw telefoon herstellen? Onze studenten helpen je daar graag bij! Aan de hand van het probleem of je vraag kunnen we jouw GSM of smartphone herstellen. Soms lukt dat door een bepaalde applicatie opnieuw te installeren, door een geforceerde herstart uit te voeren of door speciale software te gebruiken. Wij kunnen jouw telefoon herstellen of die voor je terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Telefoon herstellen: ervaren IT-studenten

Jouw telefoon herstellen door die te resetten of benieuwd naar de andere mogelijkheden? Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten weten hoe ze een Android toestel herstellen en bijvoorbeeld ook hoe ze een iPhone herstellen. Ook kunnen ze je goed helpen bij andere besturingssystemen en verschillende soorten smartphones. Onze tevreden klanten waarderen ons gemiddeld met een 9+, een cijfer waar we erg trots op zijn.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het herstellen van jouw telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 10:00 uur en 14:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Telefoon herstellen: wij fixen het wel | Studentaanhuis