Hulp bij software-installatie

Muziek luisteren via Spotify, werken in Word of Excel, foto’s bewerken of de pc scannen op virussen… Voor vrijwel alles wat je doet op jouw computer of tablet is software nodig. Maar hoe zet je die software veilig op de computer? Onze studenten staan voor je klaar en zorgen ervoor dat de software-installatie vlekkeloos verloopt.

Wij helpen je graag met software-installatie, bijvoorbeeld door:

  • Veilige software te downloaden

Op internet wordt veel schadelijke software aangeboden. Vaak zijn deze programma’s moeilijk van ‘echt’ te onderscheiden. Onze studenten helpen je om veilige software te herkennen en te downloaden.

  • De software te installeren

Je hebt de juiste software bij de hand, maar hoe installeer je deze op de juiste plek op de computer? De student laat je graag zien hoe de software-installatie werkt. Ook geeft hij of zij tips hoe je dit in het vervolg zelf kunt doen.

  • Onnodige software te verwijderen

Onnodige programma’s en bestanden maken de computer trager. Misschien heb je die allang niet meer in gebruik. Wij kunnen je helpen om deze software volledig te verwijderen, zodat de computer weer snel wordt.

Afspraak maken?

Wil je snel aan de slag met nieuwe programma’s op de computer, laptop of tablet? Onze studenten helpen je graag met een veilige en goede software-installatie. Maak op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur direct een afspraak via 088 2200 200. Of vul het online aanvraagformulier in. Een student kan vaak al binnen twee dagen bij je op de stoep staan, ook in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Computerles op jouw niveau

Rustige uitleg op jouw niveau. Eén van onze slimme IT-studenten helpt je graag met al jouw computervragen.

Kies voor een privéles aan huis. Tijdens de les legt een student je bijvoorbeeld alles uit over veilig internetten, e-mail, Word of Excel. Je kunt ook een lijstje voorbereiden met een aantal computervragen naar keuze.

Doe een ‘student aan huis’ cadeau

Een origineel cadeau: verras iemand anders met een ‘student aan huis’. Met onze Studentaanhuis-cadeaubon schenk je iemand éénmalig computerhulp- of les. Eén van onze studenten helpt hem of haar met alle vragen, bijvoorbeeld over software-installatie.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar