Uw software-problemen opgelost

Misschien vraag je je af hoe je Spotify of Sonos installeert voor muziek in het hele huis. Of wil je kunnen Skypen met familie en vrienden. Of wil je graag een goed antivirusprogramma downloaden... maar hoe? Onze studenten helpen je graag met de meest uiteenlopende software-problemen en –vragen op alle apparaten.

Wij helpen met al jouw software-problemen, bijvoorbeeld door:

  • Samen software te installeren

Het is handig om ook zelf te weten hoe je software op een computer of laptop installeert (en er ook weer afhaalt). Bij onze studenten kun je met al je vragen terecht. Van Spotify tot Skype: zij geven je duidelijke uitleg en tips.

  • Opties en updates in te stellen

Het goed instellen en blijven onderhouden van software is erg belangrijk. Zo heb je optimaal gebruiksgemak, bescherm je jouw privacy en kun je virussen voorkomen. De studenten geven je hierover graag aanvullend advies.

  • Een back-up te maken

Hoe meer programma’s je installeert op de computer, hoe meer gegevens je graag wilt bewaren. Met een regelmatige back-up weet je zeker dat je jouw waardevolle data, foto’s, berichten etc. niet kunt verliezen.

Afspraak maken?

Wil je graag direct een afspraak maken met één van onze studenten die je helpt met al jouw software-problemen en -vragen? Bel dan op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur naar 088 2200 200. Ook kun je een afspraak aanvragen door het online formulier in te vullen.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Stel jouw vragen

Je kunt ook kiezen voor een privéles aan huis, bijvoorbeeld over veilig internetten, e-mail, Word of Excel.

Tijdens het huisbezoek neemt de student al jouw vragen rustig met je door. Wil je graag alleen computerles, of liever met z’n tweeën of in een groep? Het kan allemaal.

De Studentaanhuis-cadeaubon

Naast advies voor jezelf over software-problemen kun je ook een ander blij maken met een ‘student aan huis’. Met de cadeaubon geef je éénmalig digitale hulp of –les aan huis. Bestel de Studentaanhuis-cadeaubon.
Klik hier