Hulp bij internet- en e-mailproblemen

Onze studenten verhelpen de meest uiteenlopende internet- en e-mailproblemen: heb je last van traag internet, problemen met e-mailen of moeite met het aansluiten van internet? Onze studenten staan voor je klaar.

Samen met de student kijk je naar jouw internetprobleem. Dit doet hij of zij altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het proces met je door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen jouw computer of laptop weer snel en up-to-date, ook ben je ervan op de hoogte hoe je zelf bepaalde internetproblemen in de toekomst oplost.

Ook bij Apple.

Onze studenten helpen je graag bij...

signal

Internet aansluiten

Het internet op al jouw apparaten

email

E-mail

Ontvangen en verzenden en je krijgt ook uitleg

 

modem

Modem of router

Goed aangesloten zodat het bereik optimaal is

 

internet-safety

Veilig internetten

Alles zo geregeld dat je veilig op internet kunt

Samen

computer

Je gaat samen met de student aan de slag met de internet- of e-mailproblemen. Dit gebeurt altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het proces met je door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen jouw internetverbinding weer snel en veilig, ook weet je hoe je zelf de router of modem kunt resetten.

Nuttige tips voor veilig internet & e-mail

Tegenwoordig hebben wij overal internet en checken we onze e-mail in de trein, in de wachtkamer van de tandarts en tijdens het winkelen.

Maar zijn we ons er van bewust dat wij internet wel veilig moeten gebruiken? Want wat betekent het eigenlijk als wij op het gratis netwerk van de tandarts gaan? Onze studenten vertellen je graag alles over veilig internetten, zodat je met een gerust hart kunt internetbankieren en online kunt shoppen. En wat er met jouw gegevens gebeurt als je deze ergens online moet achterlaten.