Hulp bij internet- en e-mailproblemen

Onze studenten verhelpen de meest uiteenlopende internet- en e-mailproblemen: heeft u last van traag internet, problemen met e-mailen of moeite met het aansluiten van internet? Onze studenten staan voor u klaar.

Samen met de student kijkt u naar uw internetprobleem. Dit doet hij of zij altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het proces met u door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer of laptop weer snel en up-to-date, ook bent u ervan op de hoogte hoe u zelf bepaalde internetproblemen in de toekomst oplost.

Ook bij Apple.

Onze studenten helpen u graag bij...

signal

Internet aansluiten

Het internet op al uw apparaten

email

E-mail

Ontvangen en verzenden en u krijgt ook uitleg

 

modem

Modem of router

Goed aangesloten zodat het bereik optimaal is

 

internet-safety

Veilig internetten

Als zo geregeld dat u veilig op internet kunt

Samen

computer

U gaat samen met de student aan de slag met de internet- of e-mailproblemen. Dit gebeurt altijd op een rustige manier. Stap voor stap neemt de student het proces met u door. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw internetverbinding weer snel en veilig, ook weet u hoe u zelf de router of modem kunt resetten.

Nuttige tips voor veilig internet & e-mail

Tegenwoordig hebben wij overal internet en checken we onze e-mail in de trein, in de wachtkamer van de tandarts en tijdens het winkelen.

Maar zijn we ons er van bewust dat wij internet wel veilig moeten gebruiken? Want wat betekent het eigenlijk als wij op het gratis netwerk van de tandarts gaan? Onze studenten vertellen u graag alles over veilig internetten, zodat u met een gerust hart kunt internetbankieren en online kunt shoppen. En wat wat er met uw gegevens gebeurt als u deze ergens online moet achterlaten.