Bel ons Maak een afspraak

Jouw Samsung resetten, maar weet je niet hoe dat werkt? Je kunt jouw telefoon herstellen, door die terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Soms is dat niet nodig, en kun je er met een soft-reset voor zorgen dat alles weer goed werkt.

Onze ruim 1.000 ervaren IT-studenten hebben veelal zelf een Samsung-smartphone en weten daardoor als geen ander hoe ze jouw Samsung kunnen herstellen. Wij helpen je de telefoon te resetten, zodat je daar weer zonder problemen gebruik van kunt maken. Of om de telefoon opnieuw in te stellen, waarbij je het volledige geheugen weer tot je beschikking hebt en alle instellingen worden teruggezet.

Let op: jouw Samsung herstellen? Doe niet zomaar een soft- of hard-reset als je daar geen ervaring mee hebt. Jouw foto’s, video’s, contacten en andere belangrijke gegevens kunnen verloren gaan.

Met een soft- of een hard-reset kun je jouw Samsung telefoon resetten. Het is de beste manier om problemen op te lossen waar je niet meer uitkomt, zodat je weer met een schone lei kunt beginnen.

Herstellen: soft- of hard-reset

We kunnen jouw Samsung herstellen op twee verschillende manieren:

  • Soft-reset voor Samsung laten uitvoeren

    Tijdens een soft-reset wordt de software helemaal opnieuw opgestart. Het gaat om het besturingssysteem, inclusief alle apps. Jouw foto’s, video’s, contacten en andere gegevens blijven netjes behouden. Als je bezig was met gegevens in een bepaalde app zijn die helaas niet meer beschikbaar.

  • Hard-reset voor Samsung laten uitvoeren

    Een hard-reset zet jouw Samsung-smartphone terug naar de fabrieksinstellingen. Je reset de volledige telefoon, waardoor die weer als nieuw is. Dat betekent dat jouw foto’s, video’s, contacten en andere gegevens verloren gaan. Ook opgeslagen gegevens en informatie in de apps is na het herstel niet meer beschikbaar.

Onze ervaren IT-studenten hebben ervaring met het herstel via zowel een soft-reset als een hard-reset voor Samsung telefoons. Uiteraard kijken zij goed naar wat er aan de hand is, om de juiste keuze voor je te maken.

Back-up van de gegevens maken

Wil je jouw Samsung resetten, zonder dat al jouw foto’s, video’s, contacten en andere gegevens zoals je favoriete apps verloren gaan? Dan is het belangrijk om een back-up van je Samsung te laten maken. We zorgen er daarmee voor dat we alle gegevens apart voor je opslaan, zodat we die daarna voor je terug kunnen zetten.

We kunnen jouw Samsung herstellen met een soft- of een hard-reset, zonder dat belangrijke gegevens verloren gaan. In plaats daarvan kunnen we jouw telefoon herstellen en daarna alle gegevens weer voor je terugzetten. Na het herstel heb je weer de beschikking over alle foto’s en video’s, net als over de contacten en natuurlijk de apps waar je dagelijks gebruik van maakt.

Telefoon herstellen: opnieuw installeren

Onze ervaren IT-studenten kunnen jouw telefoon van Samsung herstellen en die daarna bovendien weer opnieuw voor je installeren. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat we het Android-systeem en de Samsung-software weer goed voor je configureren. Door verbinding te maken met wifi, door de belangrijkste instellingen naar je wens in te stellen en door de apps installeren op je Samsung. Deze apps plaatsen we vervolgens op de juiste plaats op het home-scherm.

Als we jouw telefoon herstellen zorgen we er daarna voor dat je daar weer gebruik van kunt maken zoals je gewend bent. De beste manier om jouw Samsung te resetten, terwijl onze deskundige IT-studenten ervoor zorgen dat ze dat op de juiste wijze voor je doen.

Tip: een Samsung telefoon van iemand anders overgenomen? Dan is een hard-reset een goed idee. Wij stellen de telefoon opnieuw voor je in, zodat je daar fris mee kunt starten.

Uiteraard kunnen we jouw Samsung resetten in een aantal verschillende situaties. Merk je dat de smartphone niet meer werkt zoals je dat gewend bent of heb je net een belangrijke update of upgrade gedaan? Wij zorgen voor het herstel naar de fabrieksinstellingen of zorgen ervoor dat overbodige apps verwijderd worden. Is er één app bij die tot problemen leidt, maar weet je niet welke? Geen zorgen, wij zoeken het voor je uit en zorgen ervoor dat je daar weer mee kunt werken.

Samsung telefoon resetten

Heb je Samsung problemen en wil je jouw Samsung telefoon resetten, maar heb je daar zelf niet de ervaring mee of durf je het niet goed aan? Geen zorgen, onze ervaren IT-studenten weten hoe het werkt. Onze tevreden klanten waarderen ons met gemiddeld een 9,0, waardoor jouw Samsung-reset bij ons in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat we jouw Samsung telefoon herstellen op de manier die je voor ogen hebt.

Heb je specifieke vragen over hulp bij het herstellen van jouw Samsung telefoon of wil je meteen een afspraak maken? Bel ons op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 13:00 uur op het telefoonnummer 088 2200 200 of vraag een afspraak aan via ons online aanvraagformulier.

Wij fixen het wel!

Hulp bij je telefoon nodig?

Studentaanhuis heeft meer dan 1000 deskundige studenten in dienst die allemaal een IT-opleiding volgen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Wat je probleem of vraag ook is, onze studenten fixen het wel!

Maak een afspraakof
088 2200 200

Onze andere diensten

Klik op een blok voor meer informatie

We staan altijd voor je klaar!

Neem contact opVeelgestelde Vragen
Klant contact center medewerker
Samsung herstellen: ervaren IT-studenten | Studentaanhuis