Hulp bij Apple

Heeft u hulp nodig bij het aansluiten van internet op uw Apple pc, het installeren van e-mail of andere Apple programma’s? Of zijn er problemen met bepaalde software? Onze studenten draaien er de hand niet voor om en bieden u Apple hulp.

Of uw Apple nu vastloopt of u wilt gewoon weten hoe u een e-mail verstuurt: de student gaat samen met u aan de slag en biedt u de gewenste Apple-hulp. Stap voor stap neemt de mac specialist alle vragen rustig met u door. Aan het einde van de afspraak weet u hoe u in het vervolg zelf problemen met uw Apple-pc, -laptop of tablet aan kunt pakken.

Onze slimme computerstudent helpt u bij

Afspraak maken?

Ook een Mac computer heeft regelmatig onderhoud nodig om er goed, snel en veilig mee te kunnen werken. Wilt u graag direct een afspraak maken met één van onze studenten? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen tussen 9.00 uur en 13.00 uur naar 0900 – 200 12 12 (60ct per gesprek).

Ook kunt u een afspraak aanvragen door het formulier in te vullen. Een student kan vaak al binnen twee dagen, ook 's avonds en in het weekend, bij u op de stoep staan.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Nuttige tips

Vroeger stond Mac erom bekend dat het geen virus kon oplopen. 

Dit is al jaren niet meer zo. Het installeren van een antivirus voor uw Mac is dan ook een belangrijk aandachtspunt. Mac hulp kan nodig zijn na het crashen van een systeem. Het is dan belangrijk dat u een back-up hebt van al uw gegevens. Kijk voor tips op de pagina ‘Backup maken’.

Cadeaubon Studentaanhuis

Heeft u familie of vrienden die ook met Apple werken en bent u op zoek naar een leuk cadeau? Geef de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Met deze Cadeaubon geeft u éénmalig computerhulp voor Apple en Mac. Bestel hem nu.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar