Uw e-mail op orde

E-mailtjes die in ‘postvak uit’ blijven steken, foutmeldingen tijdens verzenden óf e-mail van vrienden en familie die niet in uw inbox terechtkomt. Heeft u problemen met e-mailen? Onze studenten helpen u graag om dit te verhelpen. Zij komen langs voor tips en onderzoeken de instellingen van uw e-mailaccount.

Onze studenten helpen u met de e-mail door:

  • De e-mailinstellingen te checken 

Problemen met e-mail gaan vaak hand in hand met verkeerde instellingen van uw e-mailprogramma. Onze studenten checken of de instellingen goed staan en laten u zien hoe u deze goed kunt zetten.

  • Eventuele foutmeldingen na te gaan 

Krijgt u een foutmelding? Vaak is het niet in één keer duidelijk wat u moet doen. Al onze studenten aan huis hebben hierin ruime kennis: zij weten elke foutmelding zo te interpreteren dat een snelle oplossing is gegarandeerd.

  • De computer te scannen op virussen

Virussen kunnen internet erg traag maken. Hierdoor is het ook vaak onmogelijk om e-mail te verzenden of te ontvangen. Onze student scant uw computer op virussen en verwijdert deze zo nodig.

Afspraak maken?

Laat uw e-mail direct opnieuw instellen door een student aan huis. Maak op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur een afspraak via telefoonnummer 088 2200 200. Of vraag online een afspraak aan via het aanvraagformulier. Onze studenten kunnen meestal al binnen enkele dagen bij u langskomen. Ook ’s avonds en in het weekend staan zij klaar.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Stel uw vragen: Les aan huis

Soepel e-mailen begint bij kennis van de materie. Wilt u weten hoe u dit het beste kunt aanpakken?

Of wilt u extra tips om uw e-mail zelf goed in te stellen? Vraag een privéles aan huis aan. U kunt zelf aangeven over welke vragen u graag meer te weten komt. Over e-mail of een ander onderwerp, zoals Word of Excel.

Verras iemand met een cadeaubon

Soepel e-mailen… ook voor een ander? Verras hem of haar met de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Hiermee krijgt hij of zij een computeradvies- of les aan huis.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar