Printer aansluiten en installeren

Net een nieuwe printer in huis? Dan wil je deze natuurlijk graag snel gebruiken. Om mooie familiefoto’s of belangrijke documenten uit te printen. Maar hoe sluit je de printer aan en hoe installeer je de software? Onze studenten geven je graag tips en helpen je bij de installatie en instellingen van je printer.

Onze studenten helpen je met de printer, bijvoorbeeld door:

  • De printer aan te sluiten en te installeren

Voordat je kunt printen moet de printer eerst worden aangesloten op je pc of laptop, eventueel draadloos. De student helpt je hierbij en zorgt ook voor een goede installatie van de bijhorende software.

  • De juiste instellingen te kiezen 

Er zijn veel verschillende manieren om je bestanden te printen. Wil je foto’s ‘staand’ of ‘liggend’ afdrukken? In ‘zwart-wit’ of ‘kleur’? En wil je ‘dubbelzijdig’ of ‘enkelzijdig’ printen? De student laat je zien hoe je dit zelf kunt instellen.

  • Foutmeldingen te verhelpen

Lukt het je niet om af te drukken? Krijg je vreemde foutmeldingen of komen er bijvoorbeeld alleen maar lege velletjes papier in rap tempo uit de printer rollen? Onze student is snel ter plaatse om dit op te lossen.

Afspraak maken?

Wil je graag hulp bij het aansluiten, installeren en/of instellen? Of lukt het niet om te printen? Onze studenten helpen je graag en fixen het wel. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur op 0900 200 12 12 (gebruikelijke belkosten). Of maak een afspraak via het aanvraagformulier. Onze studenten kunnen vaak al binnen twee dagen bij je langskomen. Ook ’s avonds en in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

Werkt de printer niet goed? Misschien heeft je computer een virus of is de software niet compatibel met het besturingssysteem. Door goed onderhoud aan de computer voorkom je dat hardware zoals de printer slecht werkt. Tijdens de Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ wordt je computer op 15 essentiële punten gecontroleerd.

Cadeaubon: help een ander

Wil je een ander helpen met zijn of haar printer? Kies dan voor de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Hiermee geef je éénmalig digitale hulp- of les aan huis cadeau.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar