Printer aansluiten en installeren

Net een nieuwe printer in huis? Dan wilt u deze natuurlijk graag snel gebruiken. Om mooie familiefoto’s of belangrijke documenten uit te printen. Maar hoe sluit u de printer aan en hoe installeert u de software? Onze studenten geven u graag tips en helpen u bij de installatie en instellingen van uw printer.

Onze studenten helpen u met de printer, bijvoorbeeld door:

  • De printer aan te sluiten en te installeren

Voordat u kunt printen moet de printer eerst worden aangesloten op uw pc of laptop, eventueel draadloos. De student helpt u hierbij en zorgt ook voor een goede installatie van de bijhorende software.

  • De juiste instellingen te kiezen 

Er zijn veel verschillende manieren om uw bestanden te printen. Wilt u foto’s ‘staand’ of ‘liggend’ afdrukken? In ‘zwart-wit’ of ‘kleur’? En wilt u ‘dubbelzijdig’ of ‘enkelzijdig’ printen? De student laat u zien hoe u dit zelf kunt instellen.

  • Foutmeldingen te verhelpen

Lukt het u niet om af te drukken? Krijgt u vreemde foutmeldingen of komen er bijvoorbeeld alleen maar lege velletjes papier in rap tempo uit de printer rollen? Onze student is snel ter plaatse om dit op te lossen.

Afspraak maken?

Wilt u graag hulp bij het aansluiten, installeren en/of instellen? Of lukt het niet om te printen? Onze studenten helpen u graag. Bel ons op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur op 0900 200 12 12 (60ct per gesprek). Of maak een afspraak via het aanvraagformulier. Onze studenten kunnen vaak al binnen twee dagen bij u langskomen. Ook ’s avonds en in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme economie- en computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2016 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Computer-APK met ‘Veilig Online Check’

Werkt de printer niet goed? Misschien heeft uw computer een virus of is de software niet compatible met het besturingssysteem. Door goed onderhoud aan de computer voorkomt u dat hardware zoals uw printer slecht werkt. Tijdens de Computer-APK met ‘Veilig Online Check’ wordt uw computer op 15 essentiële punten gecontroleerd.

Cadeaubon: help een ander

Wilt u een ander helpen met zijn of haar printer? Kies dan voor de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Hiermee geeft u éénmalig computerhulp- of les aan huis cadeau.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar