(Digitale) televisie instellen

U heeft een nieuwe (digitale) televisie. Dan zijn er veel mogelijkheden en instellingen. Hoe kunt u de tv het beste aansluiten? Hoe programmeert u de zenders op de gewenste manier? Hoe komt u bij ‘uitzending gemist’ en kunt u de laptop ook aansluiten? Of u nu een filmliefhebber bent of een sportfanaat: met onze hulp haalt u meer uit uw tv.

Onze studenten helpen u met uw (digitale) televisie door:

  • De televisie aan te sluiten

De televisie wordt eerst juist aangesloten. Heeft u digitale tv? Dan helpt de student ook graag met de digitale ontvanger. Het is vaak ook mogelijk om het beeld van uw laptop op de tv te zien. Leuk voor foto’s of YouTube-filmpjes.

  • De zenders te programmeren

Als u uw (digitale) televisie heeft aangesloten, heeft u niet direct beeld. U moet eerst de zenders programmeren. Weet u niet hoe dit werkt? Of wilt u andere zenders installeren? Onze studenten stellen dit graag voor u naar wens in.

  • De mogelijkheden door te nemen

In het geval van digitale televisie zijn er veel extra mogelijkheden. Zo kunt u programma’s vaak opnemen, doorspoelen, op pauze zetten of terugkijken via de optie ‘uitzending gemist’. Onze student laat het u allemaal zien.

Afspraak maken?

Wilt u snel veel plezier van uw (digitale) televisie? Maak op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur en op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur een afspraak met één van onze studenten via 0900 200 12 12 (60ct per gesprek). Of vul het online aanvraagformulier in. Binnen een paar dagen staat er al een student bij u op de stoep om u te helpen bij uw tv instellen. Voordat u het weet, kunt u starten met kijken

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Vragen stellen in een privéles

Heeft u ook vragen over het gebruik van uw computer, bijvoorbeeld over veilig internetten, e-mail, Word of Excel? Denk dan eens aan een privéles aan huis door één van onze studenten.

U bepaalt zelf wat en hoeveel u wilt leren. Ook de dag en tijd bepaalt u zelf. Zelfs een les in een kleine groep behoort tot de mogelijkheden.

Geef een origineel cadeau

U kunt ook een ander verrassen met hulp van een student, bijvoorbeeld bij het instellen van zijn of haar nieuwe (digitale) televisie. Kies de Studentaanhuis.nl Cadeaubon. Hiermee geeft u een advies of les aan huis cadeau: leuk en origineel.
Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar