Tablets gebruiken: hulp en tips

Software installeren, e-mail instellen of apps downloaden: hoe gaat dat eigenlijk op tablets? Eén van onze studenten komt graag bij je langs om dit te laten zien. Hij of zij neemt alles met je door en helpt je bij al je vragen. Onze studenten geven ook graag handige tips zodat je in de toekomst alles zelf kunt regelen.

Wij helpen je tablets goed te gebruiken door bijvoorbeeld:

  • Internet op je tablet te installeren

Ben je benieuwd hoe je internet op je tablet kunt installeren? Eén van onze studenten neemt de tijd om je dit voor te doen. Hij of zij legt gelijk uit wat je kunt doen als de internetverbinding traag wordt of het helemaal niet meer doet.

  • Apps te downloaden

Tablets werken altijd via apps: programmaatjes die je nodig heeft om bijvoorbeeld spelletjes te spelen, foto’s te bewerken of het weerbericht te checken. Onze student laat zien hoe je deze apps kunt downloaden.

  • E-mail in te stellen

E-mail instellen op tablets werkt bijna hetzelfde als op de computer. Toch zijn er een paar verschillen. Onze student aan huis weet hier alles van en zorgt ervoor dat alles naar behoren werkt. Je kunt gelijk aan de slag met e-mailen.

Maak een afspraak

Wil je direct aan de slag met je nieuwe gadget? Onze studenten weten alles over tablets instellen. Je kunt een afspraak maken door op werkdagen tussen 09.00 uur en 20.00 uur of op zaterdagen van 09.00 tot 13.00 uur te bellen naar 088 2200 200 of vul het aanvraagformulier in. Onze studenten staan binnen één of twee dagen klaar om je te helpen. Oók ’s avonds en in het weekend.

0

Studenten actief

Wij zijn altijd op zoek naar meer slimme computerstudenten.

0

Huishoudens maken gebruik van onze service

In 2017 werd 97% van de problemen bij het eerste bezoek opgelost.

0

Klantenwaardering

De gemiddelde waardering die klanten ons geven op Trustpilot.

Word wijzer van privéles

Onze studenten kijken ook graag met je naar computervragen, bijvoorbeeld over veilig internetten, e-mail, Word of Excel. Hiervoor kun je een afspraak maken voor een privéles aan huis.

Stap voor stap neemt de student je vragen door. Aan het einde van de afspraak ben je weer een stuk wijzer van het gebruik van de computer.

Origineel cadeau: hulp aan huis

Mobiele apparaten instellen: veel mensen hebben hier vragen over. Maak daarom eens een ander blij met een ‘student aan huis’. Met de cadeaubon krijgt die persoon eenmalig computeradvies of –hulp aan huis.

Bestel de Studentaanhuis.nl Cadeaubon.

Klik hier

Kosten zijn per afspraak
Fiets

Voorfietskosten

€ 9 per afspraak

*Minimale afname is 30 min.
Klok

Kwartier tarief

€ 7,50 per kwartier*

Gaat in bij de eerste afspraak
Lidmaatschap

Het lidmaatschap

€ 12 per jaar