Onze 'Student van de maand' februari 2016

11/02/2016

Onze 'Student van de maand' is: Jim Schoorl.

Jim is een hard werkende student, die zich altijd inzet om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Wij hebben heel veel positieve reacties over Jim ontvangen en wij kennen Jim als iemand die zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Hij loopt keurig op schema met zijn studie, zorgt dat hij ook van zijn vrije tijd geniet en heeft met zijn enthousiasme al heel veel van onze klanten uit de brand geholpen.

Wij bedanken Jim voor zijn inzet tot nu toe! En wensen hem nog veel succes met zijn studie en heel veel plezier in zijn werk voor Studentaanhuis.nl.
____________________________________________

Jim:
"Bedankt! Ik vind het een eer om als eerste medewerker gekozen te worden tot 'Student van de Maand'! Ik ben blij om te horen dat het werk dat ik doe gewaardeerd wordt door de klanten en Studentaanhuis.nl. Voorbereiding en organisatie zijn de sleutel om iedereen goed te kunnen helpen."

Een klant van Jim
'U heeft Jim laten langskomen om mijn probleem op te lossen. Dit is gelukt. We zijn heel blij met deze nette afhandeling. Wat een prettige student is deze Jim en wat een professionaliteit! Ik wilde u en Jim hiervoor hartelijk danken.'

Jim Schoorl is student van de maand